A2M Rockers feat. House Flare vs. Impulsive Girl - Give me (Break The Style RmX)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Losiu001

A2M Rockers feat. House Flare vs. Impulsive Girl - Give me (Break The Style RmX)

Post autor: Losiu001 »

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/474695588.html
Ponieważ dużo słyszałem na temat mojego masteringu więc teraz postanowiłem nieco dłużej nad nim posiedzieć. Także jeśli chodzi o lead, bas i wszystkie sample-pokręciłem nieco gałkami ;) DJ Krzyk-ciebie proszę jak zawsze-o ocenę nawet najmniejszych detali-chce się rozwijać, a wasza krytyka mi w tym pomaga ;) z góry thx ;)
DJ Krzyk

Re: A2M Rockers feat. House Flare vs. Impulsive Girl - Give me (Break The Style RmX)

Post autor: DJ Krzyk »

Więc: Na początku słyszę kilka całkiem ciekawych Reverse'ów, Uplifterów oraz Downlifterów, podobają Mi się. Wokal przyjemny, podoba Mi się. Pad może być, ma dość dobre brzmienie. Przejścia niektóre trochę bym zmienił, ale to już chyba kwestia gustu. Kick ogólnie strasznie tutaj cieniuje, radziłbym Go mocno podbić, bo strasznie ginie w tle, prawie w ogóle Go nie słychać, poza tą wtopą, Perkusja całkiem ciekawie wyszła. Bassik może być, aczkolwiek Mnie osobiście nie wziął ;) Główny Lead Mi się podoba, to Samo tyczy się Melo, które Mimo, że jest proste, może się podobać. Dałbym coś temu wokalowi, żeby był wyraźniejszy. Tak to jest całkiem ładnie, tylko popraw koniecznie tego Kicka, żeby mocniej kopał.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
franec
Klubowicz

Re: A2M Rockers feat. House Flare vs. Impulsive Girl - Give me (Break The Style RmX)

Post autor: franec »

Kawałek mi się podoba. Powiem Ci jak mój braciak: "gdyby ten kawałek stworzyli Alchemist Project mielibyśmy kolejny hit radiowy" Pozdrawiam.
Losiu001

Post autor: Losiu001 »

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/590773135.html

Wersja z mocnym kickiem :) moze byc?
ODPOWIEDZ