B-Rey & Bolek - Free Your Body (ClubDjs RmX)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

B-Rey & Bolek - Free Your Body (ClubDjs RmX)

Post autor: dJtJay »

Zastanawiam się czy to wykończyć...Jak narazie to taki szkielecik ;) .Pozdro

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/49989533/file.html
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Re: B-Rey & Bolek - Free Your Body (ClubDjs RmX)

Dobra..chyba nie będe kończył bo utwór pewnie tak denny że nikt nie chce odp ;p .Zabieram się za coś nowego ;) .
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

poczatek fajny ,basik tez,lead tez mi sie podoba ,melo moze byc ,demko fajne jak do mnie nawet ,pozdro
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

No więc: Fajny ten Upfilter na początek.. Gitarka całkiem całkiem.. Wokal przyjemny.. Ten Breakbeat z Vip-Zone Ma taką lekką przerwę między końcem jednego a początkiem drugiego... Słychać to dosyć dobrze, i nie brzmi najlepiej.. Bassik całkiem niezły.. Fajnie Ma ułożoną Linię Bassową.. Clap Mi się podoba, Kick dobry, fajna barwa, niezły kop.. Hi-Haty też nawet spoko.. Lead hmm.. Mógłby być lepszy, lepiej wybity, choć ten nie jest zły ;) Co ciekawe nie za bardzo nudzi ten utworek.. Ciągle coś wchodzi, zmienia się.. Potem dopiero troszkę przynudza, w końcówce.. Pod względem technicznym utworek prezentuje się w miarę dobrze - poza tym Breakbeatem na początku.. I paru Mniejszych, prawie nie znaczących błędów.. Ogólnie nawet nieźle wyszło, co tu dużo mówić ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Heh ;P.Dzięki za analizę ;) .Tak, bbeat jest wstawiony z braku laku ;p .Będzie zast&#261 ;p iony innym, własnoręcznie ułożonym ;) .Błędy techniczne zostaną wyeliminowane + ulepszenia już niedługo w wersji finalnej :) .Pozdrowionka i thx ;)
ODPOWIEDZ