zapraszam bardzo serdecznie do oceny mojej najnowszej produkcji popracowalem nad masteringiem ... prosze Was wszystkich o jakis komentarzyk pozdrawiam!
Mastering jest ok. Ten loop fajnie brzmi jest to +. Bass słabiutki, używany zresztą w wielu produkcjach. Tak btw. to melo chyba wziołeś z pewnego utworu (zapomniałem tytułu) i tylko pozmieniałeś tonacje albo jest na odwrót . Poza tym techniczne utwór jest ok.
Daje ocenke 6/10.
No loop niezły, bass chyba v-station ?? lead - taki sobie mozna było podkręcić , BasseTronic remix hehe chciałes jak discotronic nie ten speech gdzies na ktorejsc stronce widzialem takie co używa discotronic , melodia troche podobna do waveshock - shake me down Bass ciągle idzie na podwójnym przez cały song :/ trzeba było zrobic w pewnym momencie off-beata, widać że coś tam świta w głowie lecz jeszcze sporo pracy.
waveshock mowil ze nie ma nic przeciwko do podobnego leada aa bass na nexusie jest w sumie racja slaby jest ) ...
noo nie udalo mi sie zrobic cos ala 'discotronic remix' za duzo pomyslow za malo doswiadczenia ... dzieki wielkie za ocenki i czekam oczywiscie na wiecej