Benny Benassi and The Biz feat. Afrojack vs. Piksen - Hit My Satisfaction (M.J aka DJ

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Escar
Użytkownik

Benny Benassi and The Biz feat. Afrojack vs. Piksen - Hit My Satisfaction (M.J aka DJ

Post autor: Escar »

Benny Benassi and The Biz feat. Afrojack vs. Piksen - Hit My Satisfaction (M.J aka DJ Escar Bootleg Mix)

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww27.zippyshare.com%2Fv%2F17625208%2Ffile.html
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Re: Benny Benassi and The Biz feat. Afrojack vs. Piksen - Hit My Satisfaction (M.J aka DJ

Post autor: Mike »

Zarty sobie robisz?

Wrzuciłeś na raz z 5 nut od siebie z nadzieja ze ktoś to skomentuje kiedy ty po raz ostatni komentowałeś parę miesięcy temu(lutym chyba) z ciekawości prześwietliłem twój profil...

no sorry.....ale wrzucając na raz tyle kawałków jednocześnie nie komentując innym je*ie na kilometr ;) nie muszę się chyba powtarzać po raz kolejny co powinieneś zrobić ;)

Pozdrawiam ;)
Rzepka500
Użytkownik

Re: Benny Benassi and The Biz feat. Afrojack vs. Piksen - Hit My Satisfaction (M.J aka DJ

Post autor: Rzepka500 »

a co to za roznica czy 1 kawalek z dnia na dzień czy 5 naraz?
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

duzo kawalkow na raz odstrasza
Awatar użytkownika
Charis
Klubowicz

Post autor: Charis »

No niby różnicy nie robi czy 5 czy 1 kawałek. Ale umiar jest wskazany nawet we wrzucaniu swoich nutek ;)
A teraz do rzeczy. To powinien być mash up a nie mix. Oryginał wybrałeś sobie taki niezbyt wdzięczny, w których nie słysze żadnych harmonii tylko napierdziela jeden motyw bez przerwy co mnie wkurza strasznie. Przejścia pomiędzy utworami niezbyt płynne bardziej jakby na crossfade robione w vdju.
Nie znam się tam konkretnie na technice mixowania, ale mi to niezbyt sie spodobało.
Rzuć mixowanie i żyj dalej <lol2>
Pozdro.
Escar
Użytkownik

Post autor: Escar »

Po prostu nie było mnie długo, a to robiłem już dosyć dawno. Przecież ja nie proszę o komentarze, tylko tak wrzucam.

Nowości są na innej stronce (forum-vdj.pl) :)
ODPOWIEDZ