Benny Bennasi ft. Dhany - Hit My Heart (Adson & East Sanderz 2011 Remix)Cześć znowuu
Benny Bennasi ft. Dhany - Hit My Heart (Adson & East Sanderz 2011 Remix)Cześć znowuu
Cześć znowuu
Mam dla was nutkę pt.
Hit My Heart (Adson & East Sanderz 2011 Remix)
[z
Mam dla was nutkę pt.
Hit My Heart (Adson & East Sanderz 2011 Remix)
[z
Re: Benny Bennasi ft. Dhany - Hit My Heart (Adson & East Sanderz 2011 Remix)Cześć znowuu
Spox remix .... zabieram i dzieki
Zapraszam do odsłuchu
Jesli sie spodoba dajcie znac w komencie
dzieki
zadługi mix i długo by sie wrzucal ,a i jeszcze zapomniałem dodac końccóweczke (muzikum.pl) więc musicie tak obejrzec
dzieki za nutke noi pozdro ! :P
Kod: Zaznacz cały
http://www12.zippyshare.com/v/42077420/file.htmlRe: Benny Bennasi ft. Dhany - Hit My Heart (Adson & East Sanderz 2011 Remix)Cześć znowuu
A dopiero co był rip
.Chyba oficjalnej premiery jeszcze nie było ...
Re: Benny Bennasi ft. Dhany - Hit My Heart (Adson & East Sanderz 2011 Remix)Cześć znowuu
Nie pobierajcie nawet bo full będzie całkiem inny.
To nie jest oficjalna wersja.
Podziękujcie za to Comecie
Jest to wiadomość od East'a i Adsona. Nie ode mnie : >
Proszę moderatora o usunięcie linku.
Pozdrawiam. Shizzlematic
To nie jest oficjalna wersja.
Podziękujcie za to Comecie
Jest to wiadomość od East'a i Adsona. Nie ode mnie : >
Proszę moderatora o usunięcie linku.
Pozdrawiam. Shizzlematic
No to nie jest oficjalna premiera 
Tutaj obiecuje i deklaruje wszytkim . Że Zniszcze tego Przychlasta
Wkrótce
Pozdrawiam!
I Prosze o usunięcie Tematu .
Wkrótce
Pozdrawiam!
I Prosze o usunięcie Tematu .
Adson ja niczego nie słyszałem!
Czekam na oficjalną wstawkę 
Ja już pisałem na ten temat z Adsonem. Mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśniliśmy.
A chlebika poddamy torturom? 
na innym forum już jest full 
na tym forum jest Upoważniona tylko jedna osoba do moich Premier , więc jeżeli Byry nie wstawi a ktoś inny mozecie byc pewni ze to nie jest oficjalne lub co gorsza jakis kiczowaty Full .
Oj panie Cometa, aleś pan głupi!