Haha, nie znam się na takich stylach Więc nie będę szczegółowo oceniał, bo jakiegoś byka postawię.. Ogólnie moge powiedzieć - bardzo, bardzo przyjemna nawalanka, mocne Oby tak dalej
No to widze moj styl wec zaczynamy od pczatku masz na wstpie mega + za tworzenie takiej nutki Kick Da Bazz na poczatek vokalik niezly i snary dobre tepo idealne a kick hmmm nie ma slow zeby okreslic ta potege prawdziwy hardcorek. Lead i melo miodzio ale jak kick wchodzi jest wrazenie ze do siebie nie pasza z tempem ale to przez ten kick bo wiem jaki jest ten kick zadlugi jest na utworek. Rozpi**dol na maxa xD jak w prawdziwym dobrym hardcorze xD jednym slowem naprawde dobra produkcja. Utworek nr 2. Zaczyna się spokojnie ale po czasie słychać że to hardcorek wajną wstawke zrobiles z tym wycietym kickiem wajnie to sie prezentuje snary idealnie sie zgrywaja z kickiem wejscie odpowiednie dla tego typu muzyki niezly rozkret i puzniej uderzenie mocy xD az sama glowa lata. Naprade masz nie rowno w glowie xD bo wszyscy co tworza taka nute sa nienormalni xD albo normalni inaczej ( tez taki jestem i mam nadzieje ze nie urazisz sie tym) fajnie vokalik zrobiles. Czekam na nastepne produkcje moze kiedys jakas wspolprace zrobimy z czyms xD thx leci za nutke bo naprawde niezle zrobiona jest. pozdro Paul Jozephus.