Brain Driller - Kick Da BaZZ/Hardcore Mafia FULL !!!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
GraX

Brain Driller - Kick Da BaZZ/Hardcore Mafia FULL !!!

Post autor: GraX »

Witam

Dzis mam dla was moj pierwszy i napewno nie ostatni "vinylek" :)

[align=center][/align]

Kod: Zaznacz cały

Label: None
Catalog#: None
Format: File, MP3, 320 kbps
Country: Poland
Released: 15 Nov 2008
Genre: Electronic
Style: Hardcore, Gabber
Notes: Special thanks to Noisyboy for mastering, thanks mate :) 
          Track 2 use malody from movie The Goodfather.

Tracklisting:

1 Brain Driller-Kick Da Bazz (4:30)
2 Brain Driller-Hardcore Mafia (6 :0 4)
Wielkie podziekowania kieruje w strone Noisego ktory wykonal mastering :) Jeszcze raz dzieki Noisy :)

No i oczywiscie czekam na wasze opinie :)

P.S Moze sie wam wydac ze walki brzmia troche oldschoolowo ale wlasnie taki byl zamiar :P

http://www.speedyshare.com/504863724.html

http://www.4shared.com/file/71577908/8378467f/Brain_Driller_-_Kick_Da_BaZZ_-_Hardcore_Mafia.html
Pozdro!!!
DJ Krzyk

Re: Brain Driller - Kick Da BaZZ/Hardcore Mafia FULL !!!

Post autor: DJ Krzyk »

Haha, nie znam się na takich stylach ;D Więc nie będę szczegółowo oceniał, bo jakiegoś byka postawię.. Ogólnie moge powiedzieć - bardzo, bardzo przyjemna nawalanka, mocne ;) Oby tak dalej ;)

Pozdrawiam :)
DJ_Juz3k

Post autor: DJ_Juz3k »

No to widze moj styl xD wec zaczynamy od pczatku xD masz na wstpie mega + za tworzenie takiej nutki xD Kick Da Bazz na poczatek vokalik niezly i snary dobre tepo idealne a kick hmmm nie ma slow zeby okreslic ta potege xD prawdziwy hardcorek. Lead i melo miodzio ale jak kick wchodzi jest wrazenie ze do siebie nie pasza z tempem ale to przez ten kick bo wiem jaki jest ten kick xD zadlugi jest na utworek. Rozpi**dol na maxa xD jak w prawdziwym dobrym hardcorze xD jednym slowem naprawde dobra produkcja. Utworek nr 2. Zaczyna się spokojnie ale po czasie słychać że to hardcorek wajną wstawke zrobiles z tym wycietym kickiem wajnie to sie prezentuje snary idealnie sie zgrywaja z kickiem wejscie odpowiednie dla tego typu muzyki niezly rozkret i puzniej uderzenie mocy xD az sama glowa lata. Naprade masz nie rowno w glowie xD bo wszyscy co tworza taka nute sa nienormalni xD albo normalni inaczej ( tez taki jestem i mam nadzieje ze nie urazisz sie tym) fajnie vokalik zrobiles. Czekam na nastepne produkcje moze kiedys jakas wspolprace zrobimy z czyms xD thx leci za nutke bo naprawde niezle zrobiona jest. pozdro Paul Jozephus.
GraX

Post autor: GraX »

Dzieki panowie za komentarze ale moze ktos jeszcze? :)
ODPOWIEDZ