Co sądzicie o koncercie Madonny?

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.

Co sądzisz o koncercie Madonny?

TAK Powinien odbyć sie 15 Sierpnia
5
63%
NIE Nie powinien odbyć się 15 sierpnia
3
38%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Re: Co sądzicie o koncercie Madonny?

Post autor: dycha »

franec pisze:
Co do Rydzyka (dycha o nim wspomniał) to koleś który z religią ma niewiele wspólnego- za to z biznesem tak. ma łeb na karku...
Nie, Rydzyk z religią ma duzo wspolnego. Wiesz, jest to jedyny katolik, ktory wie jak zrobic kase ;)
Awatar użytkownika
franec
Klubowicz

Post autor: franec »

dycha pisze:Nie, Rydzyk z religią ma duzo wspolnego. Wiesz, jest to jedyny katolik, ktory wie jak zrobic kase ;)
Religia dla Rydzyka to tylko reklama- pomyślisz sobie skąd to kolega wie, a stąd że moja mamuśka słucha tego odlotowego radia (i to w kuchni) i mimo wolnie też słucham czasami.

Spodobała mi się reklama nowej telefonii Rydzyka (bodajże nazywa się w rodzinie). Uważam że to biznes jak każdy inny(a w biznesie nie ma sentymentów) jak by były stawki najniższe to bym sam sobie kupił starter... ale wracając do reklamy, wszystkie sieci w Polsce zachwalają swoją sieć- mówiąc w skrócie jakie korzyści będziemy mieli gdy do nich przejdziemy. A co na to o. dyrektor- podszedł ludzi z innej strony- "ludzie od dziś jest jedyna w Polsce sieć która ma łączyć najbliższych". Ani słowa o tym że jest to po prostu świetny biznes- za pewne głosi także hasła że inne sieci są "opanowane przez obcy kapitał" i nie należy z nimi trzymać... (ciekawe tylko na jakiej technologi opiera swoją telefonie- na pewno na radzieckiej...)
robert005

Post autor: robert005 »

No wisiała na nim[krzyżu] i piosenkę &#347 ;p iewała, wysyłała sprośne listy i ogólnie jechała po czerepie waszemu papieżowi ^^ Nagrała chyba nawet piosenkę o tematyce religijnej, szokować potrafi i tylko dlatego została zaproszona do nas, bo w końcu tym też zdobyła miliony fanów, także w Polsce.
Franec, mam lepsze kwiatki które dzisiaj pozbierałem z różnych for, wszystko to dokumenty, cytaty i same fakty. Chciałem temacik założyć ale chyba tego nie zrobię... ban mnie może czekać za przekonania antyreligijne ;] Ja jestem w ogóle anty ale to nie jest blog więc nie będę się żalić. Ave
Jacek

Post autor: Jacek »

Sludge jesteś walnięty..tyle ci powiem....
Nie sraj ogniem uspokój się,bo pokazujesz że jesteś z wioski...
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Temat zamykam bo zaczyna mijać się z jego właściwym celem...
Zablokowany