Co to ma być ?
Co to ma być ?
Witam, dawno mnie tu nie było... i widzę jakieś negatywne zmiany...
Już 2 raz z kolei zapodałem swoje nuty z linkiem do YT... po to żeby ich nie pobierał... JAkiś idiota skasował te 2 tematy... mógłby chociaż na PW napisac... że zostały skasowane tak jak na jakimś najprostszym forum...
Dodałem na CN i tematy się trzymają i nikomu nie przeszkadza...
Pozdro oby tak dalej, widze że forum pada na glebe z biegiem czasu...
Już 2 raz z kolei zapodałem swoje nuty z linkiem do YT... po to żeby ich nie pobierał... JAkiś idiota skasował te 2 tematy... mógłby chociaż na PW napisac... że zostały skasowane tak jak na jakimś najprostszym forum...
Dodałem na CN i tematy się trzymają i nikomu nie przeszkadza...
Pozdro oby tak dalej, widze że forum pada na glebe z biegiem czasu...
Re: Co to ma być ?
Swoje? A gdzie były?
Jeśli w Muzyce to tam obowiązuje link do ściągnięcia piosenki z zastrzeżeniem w regulaminie że można ją trzymać na dysku 24 godziny (ta, jasne
).
Jeśli w Autorskich to najpierw upewnij się czy to na pewno chodzi o odsłuch, bo ja np. najczęściej kasuję gdy nie ma daty (i gatunku bądź pc/dj dla setów) w nazwie tematu lub gdy user ma za mało postów (ciebie to na szczęście nie dotyczy
).
Nas moderatorów nie interesuje czy forum żyje, my tu tylko próbujemy sprzątać
Jeśli w Muzyce to tam obowiązuje link do ściągnięcia piosenki z zastrzeżeniem w regulaminie że można ją trzymać na dysku 24 godziny (ta, jasne
Jeśli w Autorskich to najpierw upewnij się czy to na pewno chodzi o odsłuch, bo ja np. najczęściej kasuję gdy nie ma daty (i gatunku bądź pc/dj dla setów) w nazwie tematu lub gdy user ma za mało postów (ciebie to na szczęście nie dotyczy
Nas moderatorów nie interesuje czy forum żyje, my tu tylko próbujemy sprzątać
- Dj Herman DST
- Weteran
nie wiem kto Ci to usunął
ale jak dajesz tylko linka z YT to się nie dziw że tematy są kasowane
brak linku zippy i playerka = temat idzie automatycznie do kosza
tyle w tej sprawie, moim zdaniem
w regulaminie jest to napisane 
to że masz range MP nie oznacza że masz jakieś korzyści na forum i wstawiać nuty możesz jak chcesz xD
[
pogratulować podejścia ;) wrzucić żeby nikt nie pobrał :lol:
Pozdrawiam ;)
to że masz range MP nie oznacza że masz jakieś korzyści na forum i wstawiać nuty możesz jak chcesz xD
[
pogratulować podejścia ;) wrzucić żeby nikt nie pobrał :lol:
Pozdrawiam ;)
No właśnie ma, bo swoje produkcje może wrzucać do działu Muzyka zamiast WP. Tylko żeby było ściąganie, niekoniecznie na zippy. Pojedyncze mp3 można wrzucać na "te szybsze" serwisy hostingowe, a więc odpadają rapidshare, hotfile i podróbki
Temat był w demach i wasze remixy... Podobny temat jest na CN i nikomu nie przeszkadza że jest na YT... Bo po ch*j ktoś ma pobierać demo...
[
Wrzuciłem po to żeby usłyszeć opinie, niektóre nuty są na Beatport itp a w warunkach umowy z wytwórnią mam zakaz wystawiania nut wydachnych w wt na serwisy download.
[
Wrzuciłem po to żeby usłyszeć opinie, niektóre nuty są na Beatport itp a w warunkach umowy z wytwórnią mam zakaz wystawiania nut wydachnych w wt na serwisy download.
Cj to jest oczywiste że masz jak rangę MP to możesz nuty dawać do działu głównego
w poprzednim poście podałem zippy bo chyba najbardziej rozpowszechnione jest
a niestety w liście dozwolonych serwerów w dziale z pojedynczymi nutkami nie ma YouTube
i raczej nie będzie 
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/regulamin-f31/lista-dozwolonych-serwerow-t69509.html- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
dla mnie to chore jest. i zgadzam sie z adammo. po 1 modzi chyba nawet nie wiedza co maja w dzialach, bo np w takim dziale dema/ripy czesto sa tematy w ktorych jest tylko link do jutube i nikt jaos nie narzeka. po 2 po co pobierac demo?
pzdr...
pzdr...
Chłopcze
w zasadzie z youtube też można pobierać, więc przy serwerze nie ma wyboru (z każdego można pobierać [ale demka to chyba nikomu nie potrzebne]) 
Po 1 to : Nie 'chłopcze',bo sb nie życzę
Po 2 ; cyt; " Dodałem na CN i tematy się trzymają i nikomu nie przeszkadza...' <-- Twoje słowa! Ja tylko podważyłem twoje zdanie. Jeżeli Muzikum nie pasuje to po co tutaj jesteś??
Po 2 ; cyt; " Dodałem na CN i tematy się trzymają i nikomu nie przeszkadza...' <-- Twoje słowa! Ja tylko podważyłem twoje zdanie. Jeżeli Muzikum nie pasuje to po co tutaj jesteś??