CoCo Star-I Need A Miracle 2009 (Funkda`s Playing With Knives Vocal Mix)!! HOT !!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

CoCo Star-I Need A Miracle 2009 (Funkda`s Playing With Knives Vocal Mix)!! HOT !!

Post autor: Wir00z »

Witam Was!!
Tym razem do zaprezentowania mam
znany motyw Fragmy-Miracle w nowej,jeszcze lepszej
szacie dźwiękowej,którą nagrał specjalnie Funkagenda ;)
Sprawdźcie i oceńcie sami czy Wam się podoba! ;) Polecam ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www14.zippyshare.com/v/83444082/file.html
Awatar użytkownika
KreJzii
Weteran

Re: CoCo Star-I Need A Miracle 2009 (Funkda`s Playing With Knives Vocal Mix)!! HOT !!

Post autor: KreJzii »

miodzio xD
devil76

Re: CoCo Star-I Need A Miracle 2009 (Funkda`s Playing With Knives Vocal Mix)!! HOT !!

Post autor: devil76 »

hmm, znów mi się szczerze niepodoba, Zawsze przy utworach piszesz: kooossa, hot, hicior itd. Weź wrzuć coś naprawdę dobrego a nie przeciętnego i nie pisz już przy tym tych iepotrzebnych rzeczy. Pozdro
Awatar użytkownika
piter9020
Nowicjusz

Post autor: piter9020 »

devil76 każdy ma inny gust, a Ty nie jesteś sam na tym forum, że tylko Tobie ma się to podobać, są inni którym akurat przypadła ona do gustu czyli np.mnie :D
dzieki za nutke pzdr. :)
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

po pierwsze to nutki które wrzucam zawsze się podobają,a to,ze nie wrzucam pieprzonej komercji w stylu Klaas`a czy "Inna-Hot" w 10000 innych remiksów(które oczywiście Ci się podoba) to nie znaczy,że nie jest fajne.. Wrzucam tutaj kawałki takie, o których istnieniu nie wiedziałbyś za 100 lat,a może nawet i dłużej,a nie takie co za 2 dni polecą w rmfmaxx.. Tyle ode mnie ;)
Awatar użytkownika
Dj Angeloo
Specjalista

Post autor: Dj Angeloo »

nie wiem czego on sie czepia ale nutka jest jak najbardziej w porządku
polecam 10/10
swiatek94

Post autor: swiatek94 »

Zgadzam się z tobą Wir00z nuty masz zaje.... . I również ta jest super
Dzięki
Awatar użytkownika
Pablo_Diablo
Nowicjusz

Post autor: Pablo_Diablo »

Wirooz a tocas to co to jest jak nie komercha???????? Mnie się nie podoba. Fakt że spoko wrzutki wstawiasz ale w każdy gust nie trafisz. Pamiętaj o tym.
Dj_Cartman

Post autor: Dj_Cartman »

mi sie spodobało dziękuje bardzo kawałeczek jak najbardziej pozytywny :p a czy komercja jest czymś złym rzecz gustu
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Pablo_Diablo pisze:Wirooz a tocas to co to jest jak nie komercha???????? Mnie się nie podoba. Fakt że spoko wrzutki wstawiasz ale w każdy gust nie trafisz. Pamiętaj o tym.
Prosze o jeden kawałek od Ciebie,jedna wrzuta.. Jak mi się spodoba i trafisz w mój gust,to masz wielkiego plusa u mnie.. Szczerze? Funkagenda nie robi komercji,a co ja będe pisał,nawet nie znasz takiego Artysty jak on ;)
Awatar użytkownika
Mixer
Weteran

Post autor: Mixer »

możecie się nie kłucić...każdy ma swój gust...jeden lubi to a drugi tamto...
areczek1404

Post autor: areczek1404 »

utworku nigdy wczesniej w tym remixie nie slyszalem mi sie podoba nawet bardzo..... a co do tej komercji.... chcecie troche...... zapraszam do dzialu disco polo zaden dlugo by nie wytrzyma zakladam sie ze po 1 dniu z nerwow byscie zkleli pierwszy lepszy utworek jaki by wam sie obil na forum ;D a wiec spokojnie podobno o gustach sie nie rozmawia ;D thx dla ciebie
Rafcio1714
Użytkownik

Post autor: Rafcio1714 »

Dla mnie się nutka bardzo podoba, dzięki wielkie :)
zostawiam thanks;P
ODPOWIEDZ