Cos odemnie

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Cos odemnie

Post autor: Outsider »

Witam,jesli chodzi o muzyke jestem jej raczkujacym dzieckiem.Bawie sie w flu 7 xxl jakis czas i mysle,ze pora zmierzyc sie z realiami.Zapoznalem sie z forum i waszymi produkcjami i widze,ze znacie sie na rzeczy,a mi potrzeba kilku slow konstruktywnej krytyki.Jesli macie ochote zerknijcie na te 4 minutki i powiedzcie jak to brzmi(szczegolnie od strony technicznej),to mi pomoze postawic krok do przodu :) .Smialo,nie oszczedzajcie mnie to determinuje,pozdro

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/96031549/file.html
DJ Krzyk

Re: Cos odemnie

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Całkiem ciekawy Loopik na początku, podoba Mi się.. Kick nawet spoko nagłośniony, barwa jego lekko Mi nie podeszła.. Te Leady nawet nawet.. Brakuje Mi jednak (przynajmniej na początku, dalej nie słuchałem na razie), dynamiki... Linie Melodycznie całkiem ciekawie ułożone, ogólnie całkiem fajnie, tak troszkę Mi się ze Świętami kojarzy hehe ;D Ogólnie kurde, słucham i słucham i praktycznie cały czas leci to samo.. Szkoda, staraj się na przyszłość urozmaicać utworki, bo tak to tu troszkę nudą wieje niestety.. Aranżacja nawet ciekawa, Mix i Master w normie ;) Ogólnie urozmaicałbym ile wlezie, i dałbym z dwa-trzy "główne" motywy, a nie jeden.. To tyle ode Mnie. Dalszych sukcesów życzę oczywiście :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Wielkie dzieki za analize,postaram sie wykorzystac wskazowki bo uwazam je za jak najbardziej trafione,cieszy mnie ze zostalem debiutantem(a moze nie) w nurcie:trance koleda swiateczna
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Ogolnie spoko jak na poczatek w sumie liczy sie chec i pomysl troche za duzo powtarzajacych sie tych samych urywkow ale jak na poczatki to niezle ja sie ciagle ucze i mi wychodzi to coraz lepiej :D jak dluzej bedziesz w tym siedziec to napewno sam zobaczysz efekty pracy pracuj pracuj :D

Pozdro
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no to powiem ze jest ciekawe podoba mi sie :) lead tez jest spoko no i pad :) kick moze byc :) naprawde dobrze ci to wyszlo :) pozdrawiam
ODPOWIEDZ