pozdro
Czy wy naprawde lubicie to co wrzucacie?
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
Re: Czy wy naprawde lubicie to co wrzucacie?
ja powiem tyle juz nie upam =] bo wrzucam co lubie albo nawet cos wiecej a malo jest osob o guscie podobnym do mojego.
pozdro
pozdro
- DeeJay Yang
- Specjalista
hehe kolega tak samo jak jaEleCtroNic pisze:Ja to jakos nie rozumiem tego to co on napisal, dobrze ze tytul jest i wiadomo ocb haha
ja też go nie kumam, ale edytował ostatnio posta więc może za dużo sie piwkami upił i pozmieniał na swój język ?DeeJay Yang pisze:hehe kolega tak samo jak jadobrze ze w temacie bylo lepiej napisane
![]()
Faktycznie tytuł wyjaśnia wszystko
. A tak z ciekawości zapytam kto wrzuca coś co mu się nie podoba? Piszcie śmiało i szczerze
D
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Popieram Paulinę, Tomek wrzuca muzę regularnie od bodaj kwietnia-maja 2007. I nie musi podpisywać każdego tematu w stylu HOT!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy OMG <3<3<3!!!!!!, żeby ktoś zechciał do niego zajrzeć i skomentowaćWir00z pisze:Cześć Mam na imię Bartek,nie lubie tego co wrzucamDla mnie temat bez sensu.. Autor raptem wrzutek 20 i wielkie mi halo,czy ktoś lubi to co wrzuca i do tego wielki bulwers
![]()
- Karboksylowa
- Weteran
Nie wrzucam dużo.. ale jak już wrzucam to tylko to co mi się podoba, i to lubie 
- David Beilan
- Ekspert
Oczywiscie,że lubie to co wrzucam..Patrzac na upy wielu użytkownikow 4um sadze,że ponad połowa wrzuca cos,aby nabic sobie punkty,a nie podzielic sie z nami swoimi kawałkami.
- pomaranczowy
- Weteran
Pewnie że wrzucam tylko to co lubię, każda moja wrzutka była lub jest na mojej aktualnej playliście. A to że innym się nie podoba to już ich problem, nie mój 
- Dj Spector
- Specjalista
:)
Faktycznie większośc wrzuca to co lubi. Ja nie wrzucam za często ale jak wrzucam to cos dla każdego a nie tylko co mi się podoba. Moge mieć taki gust że nikt go nie polubi i wtedy wrzutka bedzie słaba.
Ja zaś wrzucam tylko to co mi się podoba. To jest jedyne kryterium. Nie podoba mi się natomiast twoje podejście Łukasz, podejście iście pozerskie. Coś ci się podoba bo innym się podoba, boisz się odrzucenia przez własne środowisko?
No może przesadziłem. Twój wybór i nic mi do tego. Niesmak jednak pozostaje.
ja rowniez wrzucam tylko to co lubie
jak mam troszke nowej muzy staram sie podzielic z Wami
widac wrzutki niektorych osob, ktore sa robione na szybko i na ilosc czesto nawet w zlym dziale, nie dlatego ze nie zna rodzaju wrzucanej nutki, ale dlatego ze za duzo wrzuca i juz nie patrzy nawet do jakiego dzialu to poszlo, no wlasnie ale co z tym zrobic???
-
Shane_XXII
Madre slowaWrzucam to co mam na kompie.
Na kompie mam to co lubię.
Wszystko jasne
wrzucam co lubie i staram sie wybierec tak muzyke by wszystkim pasowalo
ale jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził
ale jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził