Czy wy naprawde lubicie to co wrzucacie?
-
SemiCom
Czy wy naprawde lubicie to co wrzucacie?
Off top jak nic. dać wam linka tylko po co? Jest tak dobra muza ludzie ... gdzie sa os. ktorre słuchaja? Nie obrazam wszystkichco są na tym forum. LUDZIE, niestety z groza patrze jak leca na 3 zakładke ?
-
romeoxx
Re: Czy wy naprawde lubicie to co wrzucacie?
TAK-kazda moja wrzutka to piosenka,ktora przypadla mi do gustuCzy wy naprawde lubicie to co wrzucacie?
-
SemiCom
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Dobrze, że założyłeś taki temat.
Ja na ten przykład lubię, mogę też wskazać garstkę nam podobnych... Zastanawiam się czasami, czy reszta w ogóle PRZESŁUCHUJE to, co wrzuca
Ja na ten przykład lubię, mogę też wskazać garstkę nam podobnych... Zastanawiam się czasami, czy reszta w ogóle PRZESŁUCHUJE to, co wrzuca
- DeeJay Yang
- Specjalista
oczywiscie ja wrzucam tylko to co mi sie podoba i czego slucham 
Oczywiscie
Gdyby mi nie przypasowala to bym jej nie wrzucil.. :p
Są ludzie którzy wrzucają tylko na akord i wszystko co leci. Przykre to ale co zrobić?
Wrzucam to co mam na kompie.
Na kompie mam to co lubię.
Wszystko jasne
Na kompie mam to co lubię.
Wszystko jasne
Lubić, jest dla mnie równoznaczne z pojęciem znać sie na czymś, przeglądajac dział TC odnosze wrazenie, ze niektóre osoby niewiedza o co chodzi, bo przeciez to nie jest tylko tak sobie wrzucenie nuty aby miec punkty w statach. Dla mnie sytuacja jest chyba na tyle jasna, że wolę Ci podesłać link do nuty bezpośrednio gdyz wiem że zostanie on doceniony, lub też nie
ale wiesz o co mi chodzi 
Cześć Mam na imię Bartek,nie lubie tego co wrzucam
Dla mnie temat bez sensu.. Autor raptem wrzutek 20 i wielkie mi halo,czy ktoś lubi to co wrzuca i do tego wielki bulwers 
-
Marcin
Hmm wrzucam co mi się podoba ale niestety innym osobą się to nie podoba... Każdy ma swój gust ale i są również guściki tak więc będę upał to co mi się podoba a po drugie ja nie tworzę tych utworków a jedynie upam je wam
Haha, czyli wychodzi na to że liczba wrzutek od dziś jest wyznacznikiem zakładania tematów? Ja mam niewiele wiecej i co w związku z tym? Ponadto, słabiutka pamięć do użytkowników widzę 
Ja to jakos nie rozumiem tego to co on napisal, dobrze ze tytul jest i wiadomo ocb haha