Daniello Van Drought - Full Of Energy (Orginal Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
DanielloVanDrought

Daniello Van Drought - Full Of Energy (Orginal Mix)

Post autor: DanielloVanDrought »

Witam :) dziś kolejny utworek w moim wykonaniu :) mam nadzieje że przypadnie do gustu :) Licze na ocenki i komentarze :P pozdro.

LINK :

Kod: Zaznacz cały

http://www14.zippyshare.com/v/22590236/file.html
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Re: Daniello Van Drought - Full Of Energy (Orginal Mix)

Post autor: DeeJay Yang »

poczatek jest dobry basik mi sie najbardziej podoba no i chyba jak w nazwie jest energy to jest to energetyczne i o to chyba chodzi zeby byla ta moc :) no i melo tez jest dobre :) pozdrawiam
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Całkiem dobry Boom na początku, Breakbeacik fajny, ale ten Uplifter za głośno w porównaniu do reszty.. Bassik całkiem całkiem, podejrzewam że z sampla :p Kojarzy Mi się lekko z Maxem Farenthide'em xD Pianinko całkiem ciekawe, dałbym na nie jakiegoś Delaya albo Reeverba, żeby nie było suche :) Kicka w ogóle nie słychać, a to błąd, podbij Go ile wlezie, bo naprawdę nie czuć Go... Lead całkiem dobry, Melodycznie nie jest źle, podoba Mi się nawet.. Snare'y całkiem ciekawe, ale Mix do poprawki leci, bo troszkę się zlewają ze Sobą dźwięki.. W dalszej części to samo praktycznie leci - ogólnie innowacji tutaj brak, ale widać starania :) Więc teraz może być tylko lepiej, bo nutka nie jest taka zła :)

Pozdrawiam :)
DanielloVanDrought

Post autor: DanielloVanDrought »

dzięki za opinie :)
ODPOWIEDZ