Deejay Boss feat. Kate Lesing-Time 4 Dance (Original Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
djboss90
Nowicjusz

Deejay Boss feat. Kate Lesing-Time 4 Dance (Original Mix)

Post autor: djboss90 »

Kolejna z moich ostatnich produkcji :) Tym razem lead nie jest z mida :) postarałem się i sam zrobiłem :D
Komentarze mile widziane ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/59085289/file.html
DJ Krzyk

Re: Deejay Boss feat. Kate Lesing-Time 4 Dance (Original Mix)

Post autor: DJ Krzyk »

Ok Ja ocenię: Bardzo znany, ale fajny Fill na początku.. Potem szkoda, że po tym Fillu nie Ma Crasha, z Crashem było by lepiej.. Bassik jest nawet Ok, choć mogłeś go w niższej tonacji dać.. Kick taki sobie - może być, ale trochę za mało kopie.. Clap jest Ok, Hi-hat też.. Później nawet fajnie pocięty wokal.. Bass Ma nawet fajną linię Bassową ułożoną (przynajmniej w pierwszej części).. Potem wokal troszeczkę z Bassem fałszuje, ale jeszcze ujdzie.. Wokal dobrze wpasowany.. Melo słyszę, że leci jak ten wokal :) Fajny pomysł naprawdę :) Lead może nawet być.. Potem wchodzi fajniejszy Bassik.. Potem wszystko sobie leci.. Niektóre przejścia nie za bardzo Mi się podobają.. Potem znów leci ten motyw z pociętymi wokalami.. I znów wchodzi wox Kate Lesing.. Czyli wszystko praktycznie się powtarza.. Ale ogólnie muszę Ci powiedzieć, że Ta produkcja nie jest zła.. Choć mogłaby być troszkę lepsza..

Na +:

- Fajny Fill na początku..
- Bass(y) mogą być.. Tylko ten pierwszy w trochę za wysokiej tonacji..
- Jeśli Linii Melodycznej nie wziąłeś z Midka, to gratulacje :)
- Lead nie jest zły..
- Wokal pasuje nawet (choć troszkę fałszuje)
- Clap i Hi-Hat również nie są złe..

Na -:

- Brak Crashy w niektórych miejscach...
- Niektóre przejścia Mi się nie podobają..
- Wokal troszkę fałszuje z Bassem..
- Kick troszkę Mi nie podchodzi..

Tak więc to tyle ode Mnie :) Czekam na Twoje dalsze utworki, bo robisz się coraz lepszy :)

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów ;)
Awatar użytkownika
djboss90
Nowicjusz

Post autor: djboss90 »

Lead sam zrobiłem :) siedziałem nad nim ponad godzine no i wyszedł dosyć przyzwoity :)
Awatar użytkownika
spOXer
Użytkownik

Post autor: spOXer »

Słabej jakości dźwięki :/. Nie pasują do siebie. W około 0:35, wchodzi jakiś dziwny vixarski dźwięk - wywal to... To przejście do wokalu trochę dziwne i po nim ten wokal wchodzi tak znikąd - ja bym dał jakiś cutoff na wokalu ;P. Bass strasznie do kawałka nie dopasowany. Lead z bassem poprostu jakby z dwóch innych kawałków. Barwa leadu wymaga małych poprawek. Ten loopik na breaku nie jest dopasowany do leadu. Mastera brak, mix kiepski. Ogólnie jeszcze dużo pracy przed tobą. I rada - nie korzystaj z sampli VipZone, bo są tak szeroko zpiratowane i dost&#281 ;p ne, że słychać je w co drugim handsupowym kawałku ;P.
ODPOWIEDZ