Jako ze M.I.K.E. zaczał secika w Asocie 350 tym kawałkiem daje go tutaj chociaz to chyba House Chyba nie bedziecie mieli mi tego za złe bo nutka konkretna
co do tego,że powinno być to w dziale House,to jak najbardziej sie zgadzam.. Jak dla mnie to jeden z najlepszych remixów tego Kawałka.. Posiadam więc nie pobieram!!
ominelam mike seta z asota350 wiec zobacze co tam zagral.A wiec nie podoba mi sie ten mix mam nadzieje Gold go nie zagra w hali bo zejde z parkietu :p o wiele lepszy jest mix above&beyond jedynie w tej nucie to co jest fajne to vocal i to wejscie w 2:30 min trwajacy 30s
A mi się bardzo podoba ta ver. szukałem fulla i jestem wdzieczny za niego... pewnie duża duża większość zna ten utwor tylko w słynnej ver Tiesto.... a to pewne odświeżenie kawałka inna innterpreacja ktora mi sie podoba 9.5/10
pzdr
Dział House jak nic!!
A do tego ubiegłeś mnie bo chciałem to właśnie upnąć
Nutka jest wyśmienita, a szczególnie gdy przyspieszymy ją o 5 % wtedy jest miodzio
Dzoana pisze:ominelam mike seta z asota350 wiec zobacze co tam zagral.A wiec nie podoba mi sie ten mix mam nadzieje Gold go nie zagra w hali bo zejde z parkietu :p o wiele lepszy jest mix above&beyond jedynie w tej nucie to co jest fajne to vocal i to wejscie w 2:30 min trwajacy 30s
co do tego Dzoano to się mylisz, wiesz do niektórych nut potrzeba poprostu dobrego sprzętu podłączonego do kompa, żeby poczuć magię tej nuty!! :p