Demko cz.3

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Demko cz.3

Post autor: Mike »

Siema daje do posluchania jeszcze taka wersje mojego dema tego co niedawno sluchaliscie troche inne od poprzedniego ocencie i powieccie ktore lepsze to czy tamto :D

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/links.jsp?link=1
DJ Krzyk

Re: Demko cz.3

Post autor: DJ Krzyk »

Dałeś w ogóle zły link :p U Ciebie On może działa, ale u każdego innego działać nie będzie.. Upnij jeszcze raz na zippy i skopiuj poprawny link ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

a no sorki ok :D

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/54698190/file.html
omG wogule straszny dzwiek jest na zippie uwazac na to !! :D :D

Nie pisz posta pod postem, jest opcja Edytuj :D - Krzyk :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Na początku znów nie podszedł Mi zbytnio ten Reverse :p Ten Arpik jednak całkiem ciekawy, ciekawe Melo ma.. Fajny Clap, Crash też niezły, ciekawy Downlifter.. Potem chodzi bardzo, naprawdę bardzo fajny Synth, bardzo Mi się podoba ;) Kick dobrze wali.. Energiczna nawet nutka, fajna koncepcja ;) Linie Melodyczne naprawdę dobrze ułożone, słychać różnorodność dźwięków, to idzie na plus.. Naprawdę bardzo ciekawie skomponowany utworek, nie mam się zbytnio do czego przyczepić.. Może te Reverse Crashe.. Ale to mały minus, którego łatwo się da usunąć :) Technicznie całkiem ładnie, podoba Mi się koncepcja utworku, Linie Melodyczne naprawdę dobre, to Mi się podoba chyba najbardziej w tym utworku ;) No i chyba Synth :D Tyle ode Mnie, rób dalej, chcem pełną wersję :p

Pozdrawiam i życzę powodzenia w pełnej wersji :)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

ooo no dzieki :D postaram sie na eXXtraa full wersjee :D
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Post autor: DjJony »

No to tolko odomna celkom zaujimave znenie napravde vinika tak arpik a dobre znenie melodicne to velky plus no ja by som mal na teba jednu prozbu no a to prozbu o Remix packs ak by sa dalo bo velmy dobre znenie a velmy mi to vpada do mne a tak by som sa pokusil nieco stim urobyt a by si videl ako by to vislo no to tolko odomna S Pozdravom Dj Jony Slovakia
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Siema Jony ja musialem przeczytac to pare razy aby zrozumiec Xd :D no ale tak sluchaj jak kawalek juz bede miec gotowy to ci wtedy przesle remix packa... ;)

Pozdro
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Post autor: DjJony »

Ok No Budem Cakat ale Vielke Dakujem S pozdravom Dj Jony Slovakia
ODPOWIEDZ