No dzwięki dobrane świetnie. Loop naprawde pasuje do utworu. Słychać że z progressivem jesteś już na ty . Naprawde fajnie zrobiony wałek. Ode mnie 9/10
Początkowy loop bardzo fajny, troche za długo go ciągniesz tylko. Ten lead właśnie coś nie za bardzo, może jakby go urozmaicić trochę (szczególnie na początku), to by było lepiej. Barwę bassu bym zmienił. Melo mi nie podeszło za bardzo, ale to kwestia gustu. Myślę, że 7/10 to sprawiedliwa ocena.
hehe Dzieki W sumie to zrobione na tzw "od p i e r d o l" Jedynie co mi się podoba w tej nucie to ten kick, który na PA
-300 z mocą 2 x 300 RMS daje niesamowitego kopa
Powiem Tak Adammo...
Na baletach często gram właśnie progresa, i electro house.
W moich setach znajdziesz produkcje carla coxa, paula oakenfolda, dave'a aude, filthy dukes...
Moją oceną będzie jedna zdanie.
Nie odstajesz od nich
Gratuluję
lubie prog. house to jeden z moich ulubionych gatunkow ale ten kawalek jesli mam oceniac szczerze to powiem ci ze slabo pod wzgledem technicznym no i slychac ze nie miales zbytnio pomyslu na niego jest zbyt prosty jak dla mnie,za malo sie w nim dzieje nad dzwiekami tez raczej dlugo nie siedziales bo nie maja tego "kopa" co powinny. mix rowniez sie nie klei za bardzo, mometami slychac nie odpowiedznie rozmieszczenie dzwiekow w przestrzeni wiec popracuj nad tym.. no i pamietaj ze dobra krytyka nie jest zla!! pozdro