DJ Boss-Follow the Rhythm (Extended Edit)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
djboss90
Nowicjusz

DJ Boss-Follow the Rhythm (Extended Edit)

Post autor: djboss90 »

Witam ponownie ;) Chciałbym zaprezentować swoją najnowszą produkcję :)
Słuchajcie i oceniajcie ;P Pozdro! :D

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/69960442/file.html
DJ Krzyk

Re: DJ Boss-Follow the Rhythm (Extended Edit)

Post autor: DJ Krzyk »

No więc tak: Znów brak wejścia na początku.. Kick taki Hardstyle'owy.. Clap brzmi trochę FL'owsko - ale może być, choć jest troszkę za głośno.. Hi-Haty też ujdą, ale Ja bym na nie Revebra dał.. Później fajny Upfilter.. Ten Wokal (bodaj z Cut Vocals Party) nie zgrywa się z Clapem i Kickiem.. Crashe nareszcie mogą być.. Bass jest nawet nawet.. Te Cut Wokale niezbyt Mi się podobają.. Nie w tempo idą... Melo jest z Mida.. Od razu słyszę :) Na Leada możesz dać Reverba i Lekkiego Delaya - ogólnie może być.. Temu kawałkowi brakuje jednak takiego kopa... Słyszę później nast&#281 ;p ny, męski Cut Vocal.. On akurat może być, choć jest dość znany... Ogólnie mało się dzieje w tym utworku.. Radziłbym dodać jakieś Fill Loopy.. Scratche lub Snare'y (ogólnie jakieś efekty) żeby urozmaicić utworek...

Na +:

- Ten Męski Cut Wokal może być..
- Lead nawet ujdzie.. Z Reverbem i Delayem byłby lepszy ;)
- Parę fajnych Upfilterów..
- Bass może być :)
- Melo jest Ok.. Szkoda, że z Midka..
- Hi-Haty nie są złe..

Na -:

- Kicka i Clapa radziłbym wymienić...
- Te pierwsze Cut Vocale idą nie w tempo..
- Brak Powera.. Nie powala ten utworek..
- Troszkę monotonny On jest... W zasadzie tylko 2 główne motywy.. Z 2 poboczne..

Tak więc to Tyle ode Mnie.. Popracuj jeszcze nad tym utworkiem... Zlikwiduj błędy (oczywiście, jeśli będziesz chcia&#322 ;) ...

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :)
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Re: DJ Boss-Follow the Rhythm (Extended Edit)

Post autor: SpecialBeatz »

clap za mpcno wali i nie jest zbyt fajny .kick tak samo ,vocal bym wymienil,malo efektow.to tyle .pozdro .
ODPOWIEDZ