dj dean - if i could be you (BassWanted RmX)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

dj dean - if i could be you (BassWanted RmX)

Post autor: Couse McBeat »

Moje najnowsze demko ;) Czekam na opinie ;) sa potrzebne do kontynuacji tego demka xD

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/94121100/file.html
DJ Krzyk

Re: dj dean - if i could be you (BassWanted RmX)

Post autor: DJ Krzyk »

Ech.. Mógłbyś to wrzucić na jakiś inny serwer? Bo to zrąbane zippyshare znów Mi nie działa :(
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

Spoko ;) mnie tez cos nie wchodzi zippyshare teraz... :(

Dam na sendspace.com

Kod: Zaznacz cały

http://www.sendspace.com/file/udz5fx
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Na poczatku nie podobaja mi sie te kicki i ten glos a potem fajne wejscie w "benkowy bass" chyba tak to sie nazywa . Lead troche zbyt piskliwy .. wiesz co w utworku brak takiego pozadku... u mnie prawie kazde wieksze wejscie rozpoczyna sie crashem a konczy zarabistym snar'em a tutaj to jest troche zagmatwane .... Ale ogolnie to nie jest zle XDDD

Ludzie mam tylko prosbe jak zrobicie demko to zanim zrobicie nastepne dokonczcie 1 na fulla a nie robicie 5 demek i zero pelnych nutek :/
Gimbus
Specjalista

Wiesz co moze wyjsc cos naprawde ciekawego jezeli polaczymy sily ;D Jezeli chcesz to zrob remipacka tej nutki ale twojego remixu czyli spakuj w rara plik flp vocal , midi i wszystkie sample ktore brales z kompa ... Potem bysmy nazwali to BassWanted Vs. Hyperallstars RemiX xD D... Oczywisicie jezeli sie zgadzasz nic sie nie stanie jesli nie ;]
Gimbus
Specjalista

Aha i jak uzyles jakies inne wtyczki oprocz v-station i vadguarda to mi je przeslij to se zainstaluje xD D Ale to sie nie tyczy leada bo bedzie troche zmieniony wystarczy mi midi
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

1. :D problem by byl zeby ci wyslac inna wtyczke (bo takiej uzywam) :) poniewaz ona ma 10 GB :D hehe
2. Czemu akurat polaczyc sily ze mna? :D
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

A i ja zawsze robie jedna muze ;) dopiero jak skoncze ta to robie nastepna :D nie mozna np. robic 5 naraz...
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Hej, Wojtek, My moglibyśmy połączyć siły z tym Remixem :) Bym popoprawiał itp :) Ale co do Remixu: Ech.. I znów brak jakiegoś porządnego wejścia! Jakbyś zgodził się na Remix wspólny (czyli np: DJ Krzyk & BassWanted) to bym zrobił jakieś odjechane wejście.. Kick sam w sobie może być... Bass jak zwykle dobry :) To hu-hu może być.. ;) Fajnie ułożona ta linia Bassowa.. Clap też jest spoko tylko za bardzo FL'owski.. Hi-Haciki mają tego Reverba.. Snare'y nie są złe.. Wokal też fajny... Lead jak zwykle fajny.. Melo też nawet przyjemne.. Fajny Boom po końcu zacięcia Leadu... Ogólnie demko nie jest złe... :)

Na +:

- Bass.. To już chyba powoli staje się tradycją :D
- Lead.. Też może być..
- Kick w miarę.. ;)
- Hi-Haciki mają Reverba... Mogłyby być troszkę lepsze i gęściej ułożone, ale Ok..
- Pomysł.. Może być..
- Wokal fajny..
- Słychać kilka efektów

Na -:

- Hmm.. Brak wejścia (znowu) xD
- Brak Crashy..

To właściwie tyle.. W sprawie wspó&#322 ;p racy do skończenia tego utworku.. Pisz tutaj lub na PW.. GG na razie Mi nie chodzi :)

Pozdrawiam :)
Gimbus
Specjalista

No dobra wiesz co wystarczy mi plim flp utworku niewazne ze nie mam tej wtyczki zrobi sie cos fajnego pozdro wrzuc w rarze plik flp i sample jakie uzyles z kompa .. Moze wyjdzie cos fajnego ... PozDrO
Gimbus
Specjalista

Chyba ze nie chcesz xD D ... Napisales "dlaczego sily ze mna" A no bo ten remix wlasnie wydawal m i sie zagmatwany ale niezly pozysl i kilka fajnch wjesc jakbym ja zrobil pozadek crashami snarami i lepszym leadem to by bylo spoko ... To jak robimy ??
ODPOWIEDZ