DJ Dean - If I Could Be You (DJ Michael & Frank Debeatz remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

DJ Dean - If I Could Be You (DJ Michael & Frank Debeatz remix)

Post autor: Mike »

Witam razem z Frankiem Debeatzem zapraszamy na nasz wspolny remix ;D

Kod: Zaznacz cały

http://odsiebie.com/pokaz/4033557---d5c3.html
Pozdro ;)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Re: DJ Dean - If I Could Be You (DJ Michael & Frank Debeatz remix)

Post autor: DeeJay Yang »

no wiec tak fajny effect na poczatku, kick mi sie podoba dobrze podbity, clap taki sobie, bass mi sie nie podoba, taki jakis suchy jest, loopik slabiutki, vocal sie gubi z beatem, arp nawet fajny, no ogolnie remix slabiutki. Zycze sukcesow w dalszych produkcjach :)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Ktos jeszcze chetny do ocenienia ? ;D

Pozdro
Awatar użytkownika
Charis
Klubowicz

Post autor: Charis »

Niestety takich łupanek było już setki. Utwór zrobiony bardzo dobrze, ale nie wnosi żadnej nowości.

Pozdrawiam
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Moim zdaniem troszkę za standardowo, motywy już wszystkim dobrze znane, przejścia również, przydałoby się więcej innowacji, niekonwencjonalności, ale druga sprawa, że Hands-Up już niestety pada od dawna, wypierany przez Electro czy inne Gatunki muzyczne, a szkoda.. Ocenka: Efekt na początku, jak już powiedział Yang, jest całkiem dobry, Kick, Clap, Hi-Hat, ogólnie wszystko troszkę standardowe, ale może być, ogólnie brzmienia Perkusyjne są dobre. Bassik troszkę tandetny, chodzi Mi o to, że już Mi się przejadł, brzmi jak z paczki, no ale dajmy na to, że może być na wyrost. Wokal nie idzie równo z utworkiem, ale szczerze mówiąc, strasznie trudno Go dopasować. Główny Lead nie brzmi jak główny Lead :p I Melo takie arpowate trochę, nie brzmi jak główne Melo, jest za proste Moim zdaniem. Kawałek ładnie zrobiony, da się posłuchać, ale jak już mówiłem, przeważają oklepane schematy, a szkoda. Mimo wszystko utworek może być :)

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

ja to wogole nie slucham takich nutek, a wokal wg mnie trzyma sie kupy nie kumam czego sie czepiata ;p bass mi tez nie pasuje, ten reverb na nim za duzy, a reszta wg mnie ok, fanom stylu na pewno sie podoba :)
Awatar użytkownika
franec
Klubowicz

Post autor: franec »

DJ Krzyk pisze:Hands-Up już niestety pada od dawna, wypierany przez Electro czy inne Gatunki muzyczne, a szkoda..
Oj szkoda,

Co do kawałka- dopasować ten wokal to dość dużo pracy.

Bas- piszecie wszyscy że suchy- na subwooferze nieźle bije (na słuchawkach trochę słabiej).

może i wszystko standardowo pojechanie, ale przyjemnie się słucha.
moim zdanie chłopaki mają pojęcie jak tworzyć, a z czasem będą urozmaicać nutę. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ