No więc tak: Na początku jakiś Boom jest, więc nie mogę narzekać na brak wejścia

Kick jest Ok, Clap też nie jest zły.. Te Close Hi-Haty są fajne.. Widzę, że dałeś dużo kombinacji Kickowo-Snare'owych na początku

Bass nawet ujdzie, choć czegoś Mi w nim brakuje.. Fajnie została ułożona Linia Bassowa.. Snare'y też nie są złe.. Ten główny wokal średnio Mi się podoba, ale jest fajnie dopasowany

Lead nie jest zły, ale również czegoś Mi w nim brakuje... Kilka dodatkowych dźwięków usłyszałem.. Główne Melo też Mi się podoba.. Ogólnie fajny pomysł.. Tylko jak dla Mnie, troszkę za wolny ten utworek, ale to chyba kwestia gustu

Powiem jedno - ta wersja jest o wiele lepsza od poprzedniej, więcej się dzieje, widać, że w ten utworek włożyłeś więcej pracy, i za to należą Ci się brawa.. Tylko troszkę nudne potem się to robi, ale to mały minus..
Na +:
- Kick Mi się podoba.. Clap też

- Hi-Haty nie są złe..
- Dużo kombinacji Kickowo-Snare'owych (i Hi-Hatowych) na początku..
- Linie Melodyczne ułożone z fantazję..
- Pomysł idzie na plus..
- Ogólny poziom dźwięków jest nawet Ok..
Na -:
- Troszkę nudne się potem to robi..
- I trochę za nudne jak dla Mnie..
- Wokal średnio Mi podchodzi, choć jest ładnie wpasowany i pasuje do utworku..
Tak więc to tyle ode Mnie.. Naprawdę, wyszła Ci niezła nutka, o wiele lepsza od poprzedniej wersji, i to Ci się chwali.. Mam nadzieję, że będzie więcej takich utworków..
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :)