Dj parcelanoise_ I find love orginal mix (trance)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
parcelanoise
Nowicjusz

Dj parcelanoise_ I find love orginal mix (trance)

Post autor: parcelanoise »

Witam wszystkich jestem tu nowy i nigdy nie wrzucalem tu swoich produkcji wiec zapodaje wam moja najnowsza. Na innym forum podobno nie bylo zle zreszta ocencie zami pozdrowienia :)

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/21227891/file.html
djatom
Użytkownik

Re: Dj parcelanoise_ I find love orginal mix (trance)

Post autor: djatom »

no powiem ci kolego że nawet nawet melo z Alice DeeJay - Back In My Life bardzo fajne lubie takie klimaty nazwałeś to Trance czy ja wiem...fajne dźwieki dobrałeś reszta też spoko
ogólnie bardzo fajnie
pozdrawiam i życze dalszych sukcesów
parcelanoise
Nowicjusz

Dzieki z Alice DeeJay - Back In My trafiles w dyche
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Ciekawe rozpoczęcie nawet, dosyć ciekawy Loopik, fajny dźwięk Arpowy, wokal też całkiem przyjemny, słowami kojarzy Mi się lekko z Rev-Players - Clap Your Hands ;D Ale jest spoko.. Ogólnie całkiem lekko na początku.. Fajny Uplifter, Clap też całkiem całkiem, podbiłbym lekko na EQ Kicka, lepiej byłoby Go czuć :) Bassik średnio Mi podszedł.. Potem w dalszej części ciekawy Pluck, Ma naprawdę wyśmienite Melo, bardzo Mi się podoba :) Ogólnie co Ja tu będę mówił, naprawdę całkiem przyjemne dźwięki, Melo naprawdę bardzo bardzo dobre, przyzwoity Mix i Master, ciekawy wokal... Ogólnie naprawdę dobra piosenka, niezłe wykonanie :)

Pozdrawiam :)
parcelanoise
Nowicjusz

dziekuje
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

....

Post autor: 89ninja89 »

"Alice DeeJay - Back In My" ten numer znam z oryginału jest bardzo dobry, Twoja aranżacja nic nie ujęła z tego kawałka, nawet dodałeś w niego troche tranceowego ducha, chociaż Twoj numer nie podchodzi mi za bardzo pod trance. Ciekawe wykonanie. Jak dla mnie jest troche suchy (to tylko moje zdanie). Nie chce dawac lekcji bo nie jestem na tyle doswiadczony, ale ja osobiscie wzbogacilbym go odpowiednio Reeverbami do sciezek. Utwor staje sie wowczas bardziej pelny, nie jest suchy (akurat na moj gust bo ja tak z reguly robie). Zreszta produkcja muzyki opiera sie na metodzie wlasnych prob i bledow... Pozatym '+' za pomysł i życzyć Ci tylko dalszych sukcesów!!

Jesli masz cos wiecej z Twoich produkcji w stylu Trance to zapodaj na forum. Zacheciles mnie tym numerem, wiec chetnie sobie poslucham, sam siedze w Trance, na swoj sposob rozumiem ta muzyke, dlatego z checia ocenie co tam stworzyles.

Pozdr
parcelanoise
Nowicjusz

DO 89ninja89 na weekend cosik wrzuce pracuje nad jedna produkcja ale jeszcze sie troszke zejdzie pozdro.
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Post autor: 89ninja89 »

parcelanoise pisze:DO 89ninja89 na weekend cosik wrzuce pracuje nad jedna produkcja ale jeszcze sie troszke zejdzie pozdro.
Cierpliwie poczekam i z chęcią posłucham.

pozdrawiam i powodzenia
ODPOWIEDZ