DJ Starbasse - Magic Laught(Electro Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Dj van Dal

DJ Starbasse - Magic Laught(Electro Mix)

Post autor: Dj van Dal »

Przedstawiam wam moja najnowsza produkcję :) Prosze o opinię i komentarze :) Niech was nie zmyli mój login na forum to moja stara nazwa :) :) oto link do kawałka :)

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/97449057/file.html
Awatar użytkownika
marekpsp
Użytkownik

Re: DJ Starbasse - Magic Laught(Electro Mix)

Post autor: marekpsp »

hmm, niecodzienna nutka, niektóre dźwięki niestety w niskiej jakości, i nie podoba mi się bardzo to melo co wchodzi w 2:58. ogólnie jakaś taka nudna ta nutka

Skomentuj moje nowe dzieło jest jeszcze na 1 stronie i nikt to nie skomentował :/
Fekkan
Klubowicz

Post autor: Fekkan »

jestem fanem electro więc skomentuje :p
no to tak:
kick jest fajny choć przypomina mi tego z FL'a, te haty są za cicho, bass jest fajny, ten boom później jest spoko, ten jakby motor jest fajny, lead jest spoko, nie pasuje on do kicka i tego innego bassu, i kolejny tenny bass wchodzi ktróry mi się nie podoba, te podwójne boomy są dziwne, ten dziwny śmiech jest do dupy...

utworek szybko się nudzi...
ale niektóre dzwięki sa spoko

pozdr.
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

no wiec ;d poczatek taki nudnawy ;d jakies loopy by sie przydaly , bassy niskiej jakosci moglbys jakos popracowac nad tym ;d slysze tu duzo sampli ;d moglbys popracowac nad brzmieniami jakimis ;d lead tez taki nie tego ;d ale i nie ma tragedi ;d w dobra strone idziesz ale musisz duzo electrow sluchac ;d Pozdro!
Dj van Dal

Post autor: Dj van Dal »

Dziękuje wszystkim za komentarze :) wasze uwagi postaram się zastosowac przy nastepnych produkcjach :) :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

No więc tak: Niezły Reverse Crash na początku.. Kick w ogóle Mi nie podchodzi, słychać Go, jakby ktoś tupał nogą.. Clap też nie za dobry, Hi-Haty ujdą, parę dodatkowych dźwięków jest, ale nie są najwyższej jakości.. Bassik może zostać, aczkolwiek można by było na Niego więcej Reeverba nałożyć, nie byłby On taki suchy.. Początek nudnawy - jak już powiedział Yang, można było dać jakiegoś Loopika, urozmaicić początek.. Potem niezły Downfilter, ten Lead w stanowczo za niskiej tonacji, brzmi Jak taki Spitchowany Bass.. Te Bassy potem nawet ujdą.. Parę niezłych dźwięków usłyszałem, ale brakuje kawałkowi polotu, Electro musi kosić... A tu tej kosy nie ma.. Przede wszystkim daj mocniejszy Kick, lepsze dźwięki, parę FX'ów, więcej kombinuj, ponakładaj efekty - będzie lepiej.. Na razie zostawiam bez oceny.. To tyle ode Mnie...

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :)
ODPOWIEDZ