Dj Tiesto-Element Of Live(Andy Jons Remix 2008Full Edit)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Dj Tiesto-Element Of Live(Andy Jons Remix 2008Full Edit)

Post autor: Andy Jones »

Full remixik :) Tak mysle ale jak skomentujecie bledy poprawie :) od 2:20min sie rozkreca :)

Kod: Zaznacz cały

http://www9.zippyshare.com/v/4797534/file.html!komentujcie :D
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Re: Dj Tiesto-Element Of Live(Andy Jons Remix 2008Full Edit)

nawet na oceny nie mozna liczyc.....zalllll........lepiej dam sobie spokuj z tym forum....
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Mowiłem ci , im możesz oceniać a od większosci ani słowa wdzięcznosci :( Tobie juz oceniałem na gg ale wstawie tą ocenkę tu może kogos to jakos ruszy , nie wiem

na poczatku pad mi sie odpowiada , ride niefajnie uzołoże , voxy fajnie , pianko nie fajnie , potem wchodzi inny pad .. podoba mi sie od 1:30 ten arpik ..od 2:20 rzeczywiscie jes fajbnie ale brak mi tam pożadnego pada .. utworek w miare spoko , perka git wszystko nawet spoko

Tyle ode mnie
Awatar użytkownika
sbr
Nowicjusz

Post autor: sbr »

OCENIE OCENIE :) niektorzy wracaja pozno do domu, np. ja :) wiec nawet nie dam rady wczeniej i nie denerwuj sie ;) No wiec tak te dzwoneczki troche draznia ucho, ten vox "sky" nawet fajny..Od 2:20 sie rozkreca, masz racje ale leci tak jakby w kolko to samo..hmm troche nudzi :( lead jest troszeczke za zwykly... Ogolnie ten remix nie jest taki zly ale brakuje w nim tego czegos. Popracuj jeszcze nad tym. Tyle ode mnie :) pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

wielkie dzieki :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Nawet ciekawy ten Pad (Synth) co gra od początku.. Ale to jego ułożenie to Mi się trochę z jakąś kolędą kojarzy xD Ride całkiem fajny, podobnego używam... Te dzwoneczki trochę za głośno, drażnią lekko uszy.. Kick nawet dobrze nagłośniony, ale jak wcześniej mówiłem, tworzy się przester na tych dzwonkach trochę.. Clap też całkiem ciekawy, podobny do Clapa Hyperallstarsa ;) Fajny ten wokal Sky.. Ogólnie całkiem ciekawie, troszkę kulawo jesli chodzi o głośność dźwięków.. Kilka jest za głośno.. Popracuj troszkę nad przejściami, bo w przejściach jest sam wokal "Sky", bez żadnego Filla, Upliftera, czy Reverse'u.. Ogólnie mogę powiedzieć, że w miarę dobrze to wyszło, wymagałoby to wszystko troszkę dopracowania, ale ogólnie nie jest źle ;) Tyle ode Mnie..

Pozdrawiam :)
Lomapur
Użytkownik

Post autor: Lomapur »

Hmm, mi akurat ten padzik na początku nie podszedl jakos.. hihaty fajnie.. pozniej bell... tez oki, tylko dla mnie to zbyt glosno troche... vocalik fajny... melo tez.. leadzik mi podszedl ;D No nie powiem, remix mi się podoba nawet ;) tylko te dzwoneczki na poczatku trochę zbyt głośno..
ODPOWIEDZ