Czemu sie podpisujesz pod moją nutke ?? Zpotworzyłeś moj utwór swoim nieudolnym mixem, wycofaj to z sieci albo spotkamy sie w sądzie... bo bezczelnie sie podpisujesz pod cudzą produkcje !
Czemu sie podpisujesz pod moją nutke ?? Zpotworzyłeś moj utwór swoim nieudolnym mixem, wycofaj to z sieci albo spotkamy sie w sądzie... bo bezczelnie sie podpisujesz pod cudzą produkcje !
Ej..ale ja ją zmiksowałem.. nie podpisałem sie pod nią,że ja ją zrobiłem.. Nie jest napisane Wir00z-Freestailo.. Jeśli Cie to uraziło to sory, zaraz zmieniam,że to tylko remix mój..
Mylisz pojecia chłopie... zmiksowanie kawałka w Virtual DJ czy innym programie nie nazywa sie remixem... a juz tym bardziej nie dodaje sie w takim przypadku swojego nicku artystycznego...
Wiesz jak powinno byc podpisane to co zaprezentowales?? - " DJ Wir00z pres. Klubbshakers - freestailo 2008 (Re-Make)
Jak robisz remix to robisz wlasna araznacje z motywem tej nuty a ja widze ze tutaj tylko pare efektow z vdj...... :P :P :P :-) :-) :-) :-) :-) :-)
A przez to jescze jakosc pogorszyla sie o 50 % nie wiem po co by sie mastering robilo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D D :D D :D D :D D :D D :D D :D D :D D :D D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D