Ostatnio podczas porządków znalazłem starą kasetę na której miałem nagranych parę utworów z Dream Dance 29. Posiadam Dream Dance 29 na płytce, ale na kasecie miałem troszkę inne wersje. Po pierwsze był to miks, po drugie niektóre utwory są w innych wersjach niż te na płytce np: na płytce: Another World (Marc Van Linden Remix Edit) a na kasecie oryginał.
To na kasecie to napewno jest DD29 bo pamiętam że w 2004 pożyczyłem od kolegi tego właśnie Dream Dance'a i przegrywałem, do czego zmierzam???
Chodzi o to że poszukuję tracklisty tamtego Dream Dance'a (bo nie pamiętam jakie tam wersje były) i może jakieś linki do tamtych nutek jeśli ktoś posiada.
Myśle że to jest w miarę zrozumiałe, powtórze poszukuję Dream Dance Vol.29 w formie miksu!!!
Dream Dance Vol.29 w formie miksu!!!
-
damians2000
- Nowicjusz
Re: Dream Dance Vol.29 w formie miksu!!!
Hmm chyba o to chodzi co nie?
Kod: Zaznacz cały
http://www.discogs.com/Various-Dream-Dance-29/release/260987Re: Dream Dance Vol.29 w formie miksu!!!
Nie, tak jak napisałem tego Dream Dance'a mam, szukam wersji zmiksowanej w set. Jak pożyczałem od kumpla kiedyś to nie było żadnych okładek tylko 2 płyty które wyglądały tak samo jak te z Discogs (czyli oryginalne). Ciężko jest go znaleźdź, sam szukałem i nic.