Pisze z apelem do ludzi którzy zajmują się muzikum,
proponuje stworzyć dział Electro-House bo takie dźwięki nie pasują do działu techno czy house
Dział Electro-House
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
Re: Dział Electro-House
dlaczego nie pasuja do House?? do techno to nie wiem skad Ci to przyszlo na mysl
duzo ludzi wrzuca electro house do House i jest ok.....
pozdro
duzo ludzi wrzuca electro house do House i jest ok.....
pozdro
- The Equalizer DJ
- Użytkownik
No to moze poprostu dopiszcie do nazwy house/electro house i bedzie z dyni nie widze problemów 
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
no bo tak duzo osob robi :p ja jak wrzucam prog to pisze w temacie prog lubHyperallstars pisze:No to moze poprostu dopiszcie do nazwy house/electro house i bedzie z dyni nie widze problemów![]()
cos takiego wiec dla mnie nie ma problemu zeby dopisywac electro house lub
progressive House
pozdro
Z mojej strony napisze, że dział zbędny bo taka prawda... Może zrobimy działy dla każdego podgatunku muzycznego? Zrobi się syf na forum, bo nie każdy odróżni jeden gatunek od drugiego...
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
Kacper ale mi chodziło o to zeby ogólnie do działu house nazwe zmienic na house/electro-house
Ale to co ty robisz tez jest dobre 
nowy dzial moze wprowadzic tylko balagan... lepiej wstrzymac sie z taka decja. dobrze by bylo gdyby ktos kto wrzuca kawalek w opise podkreslil czy mamy doczynienia z electro czy progressive... to moze byc trudne zeby wpoic to uzytkownikom ale napewno lepsza opcja niz nowy dzial... Takie jest moje zdanie na ten temat... ale takie decyje musi podjac"szefostwo" forum