Z racji takiej ze w poszczegolnych dzialach tematycznych odnoszoszacych sie do roznych gatunkow obok premier i nowosci pojawia sie masa starych i przesluchanych do bolu gowien, gowienek a czasem niezlych nut, wnioskuje o utworzenie dzialu "Old Songs", jednego albo kilku. Dzieki temu napewno bedzie latwiej o porzadek na forum.
A za wrzucenie smiecia starego do dzialu z nowosciami proponuje warna
To bardzo dobry pomysł. jestem za, sam bym pościągał stare hity ale nie chce mi się wszystkich przewertowywać. Tak więc proszę o utworzenie działu Old Hits z podforami: Albumy i Pojedyńcze utwory
Nie chodzi mi o dzial z klasyka np rocka czy dance'u lat 80-90 tylko o old songs w kontekscie kawalkow np. trance czy dance sprzed kilku miesiecy czy lat. Po to zeby nie robic syfu pomiedzy np. premierowymi nutkami Cascady a ich remixami z 2004 itp.
Mówię odrazu, ze takie coś nie wejdzie w życie poniewaz temat był już poruszany na forum... właśnie w Tym kontekście co mówisz, odpowiedź była taka jaką ja Ci podałem powyżej...
No szkoda , szkoda.... No to chociaz niech ludzie przy uploadach zaznaczaja ze wrzucaja piosenke ktora juz troche ma... Przynajmniej bedzie troche mniejszy syf.
Dokładnie niech przynajmniej piszą czy to starsza czy nowsza nuta. Skoro podtemat nie wypali to chociaż w regulaminie nakazac dopisywać takie cosik bo naprawde mi też już zbrzydło wertowanie forum w celu szukania nowych nut.
wiekszosc uzytkownikow ktorzy wrzucaja nie maja pojecia z kiedy jest nuta... wiec jakbym zrobil dodatkowy dzial "stare" czy "nowe" to i tak co chwile by trzeba bylo jakis temat przenosic....
No a uploaderzy mogliby napisac - jesli oczywiscie wiedza - z kiedy jest nutka
Chomik :p ... Uploaderzy ktorzy regularnie wrzucaja nutki maja na ic temat pojecie i nawet jezei nie znaja dokladnej daty wiedza czy jest nowa czy stara tylko dzieci ktore sie nie znaja na podgatunkach i wrzucaja to tylko dlaego bo jest "zawaliste" i chca zalapac thanksa ..