Dział techno :)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Adam Sz

Re: Dział techno :)

Post autor: Adam Sz »

Na chwilę obecną w tym dziale znajduje się 208 tematów, większość powinna trafić do działu Dance/Pop (który po usunięciu działu techno moim zdaniem powinien zmienić nazwę na hands up/dance/pop) :) Używając panelu moderatora przeniesienie nie byłoby wielkim problemem. Jakieś 30-60 minut roboty, a nawet może mniej :) Ale róbcie jak chcecie, ja tylko napisałem co myślę ;)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Duuszeeek, moim zdaniem Adam ma rację. Mnie osobiście strasznie to razi, podobnie jak rozmowy t&#281 ;p ych ludzi na ulicach w stylu "łooo, nowy kawałek Dja Remo... zajebista techniawka" :/ Nie ma się co potem dziwić, że ludzie twierdzą że muzyka elektroniczna jest do dupy - skoro nasłuchają się takich gówien i ktoś jeszcze rzuci magiczne hasło "techno", od razu się nastawiają negatywnie. Wrzucanie muzyki do odpowiednich działów spełniłoby więc nawet funkcję edukacyjną :p :D Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Preston8
Weteran

Post autor: Preston8 »

dzial techno to czasem taka swoista "wies" :D dziwne kawalki juz tam spotykalem.... nie wszyscy odrozniaja gatunki...
Awatar użytkownika
Sakson
Klubowicz

Post autor: Sakson »

Adam Sz pisze:Wybaczcie że to napiszę, ale czy na tym forum ludzie naprawdę nie odróżniają muzyki Techno od np. hands up czy dance? Wchodzę na forum techno a tu The Real Booty Babes, Max Farenthide, Hitmen, a co najlepsze... Hazel :brawo: :brawo: :brawo: Proponuję aby usunąć dział TECHNO, a do działu Dance/Pop dopisać po prostu Hands Up :)
OMG nastepny -.-' Dlugo nad tym myslales az to zauwazyles?
Adam Sz

Sakson pisze:OMG nastepny -.-' Dlugo nad tym myslales az to zauwazyles?
A co Tobie do tego? Na to forum bardzo rzadko zaglądam, więc dopiero teraz to zauważyłem. Preston8 - może i mają kłopot z odróżnieniem poszczególnych gatunków, ale jakby zniknął ten dział z pewnością wiele osób zaczęłoby wreszcie odróżniać hands up czy dance od techno.
Awatar użytkownika
Sakson
Klubowicz

Post autor: Sakson »

Adam Sz pisze:A co Tobie do tego? Na to forum bardzo rzadko zaglądam, więc dopiero teraz to zauważyłem. Preston8 - może i mają kłopot z odróżnieniem poszczególnych gatunków, ale jakby zniknął ten dział z pewnością wiele osób zaczęłoby wreszcie odróżniać hands up czy dance od techno.
Nie pierwszy raz jest poruszany ten temat, wiec nie wiem po co znowu jakis debil znowu pisze ze techno to nie techno -.-'
Adam Sz

Sakson pisze:Nie pierwszy raz jest poruszany ten temat, wiec nie wiem po co znowu jakis debil znowu pisze ze techno to nie techno -.-'
Co mnie to obchodzi że był poruszany? Nie uczestniczę na bieżąco w życiu tego forum, więc mam prawo nie wiedzieć. Wasze forum, wasza sprawa, piszę tylko jak ten dział śmiesznie wygląda :) A debil to sobie do kolegi możesz mówić.
Awatar użytkownika
Preston8
Weteran

Post autor: Preston8 »

Jesli znowu maja zaczac sie klotnie to proponuje zawiesic dyskusje na ten temat... Widze ze dzieki internetowi niektorzy nabieraja odwagi i zaczynaja uzywac nie milych slow wobec innych, choc jestem pewien ze w normalnych warunkach dyskusji takie slowa by nie padly jesli rozmowcy maja wicej mozgu od klawiatury na ktorej pisza... Moj pomysl na optymalne zakonczenie tego tematu to podjecie meskiej decyzji przec moderatorow i wyznaczenie odpowiedzialnej osoby do uporzedkowania tego balaganu. Jesli ktos ma zamiar komentowac moja wypowiedz prosze o zachowanie kulturalnej pisowni bo to publiczne forum. obelgi na Pw prosze :D
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Wszystko zostało napisane w pierwszych 3 czy 4 wiadomosciach - temat zamykam!
Zablokowany