Electrosick vs. Creatix
-
electrosick
-
electrosick
-
PhilvanSound
- Klubowicz
Re: Electrosick vs. Creatix
Dobra panowie, ja wam zarzuce jakims packiem, nawet dwoma zebyscie mieli do wyboru. Zdecydowac juz musicie miedzy soba :
Bass Hunter - Botten Anna i Sean Kingston - Beautiful Girl.
Na zyczenie moge sprobowac zrobic dodatkowe midi i linie melodyczne. W pakach acapellki i krotkie midki.
oto link do packow :
Zycze Wam powodzenia!!
Bass Hunter - Botten Anna i Sean Kingston - Beautiful Girl.
Na zyczenie moge sprobowac zrobic dodatkowe midi i linie melodyczne. W pakach acapellki i krotkie midki.
oto link do packow :
Kod: Zaznacz cały
http://www.speedyshare.com/405819407.htmlRe: Electrosick vs. Creatix
No dobra to dwa tygodnie od wczoraj ja już za czołem mam około 1.30 zrobione.Pozdrawiam Creatix
Ja już dziś skoniczyłem remix myślę że się spodoba .Robiłem go na szybko co słychać w melodi.Czekam na Twój remix.Pozdro Creatix
Link
Link
Kod: Zaznacz cały
http://www.zippyshare.com/v/53643669/file.html-
PhilvanSound
- Klubowicz
Creatix Twoj remix prezentuje dobry poziom. Slychac ze nutka ma dosc pozadnego kopa, wszystko wydaje sie byc dobrze zsgrane, nie dostrzeglem (a raczej nie uslyszalem) zadnych falszow, gdzie nie gdzie odnosilem wrazenie przesterowania, ale nieznacznego. Melodia prosta bo prosta, moglaby byc bardziej rozbudowana ale da sie to wybaczyc. Moim zdaniem przydalby sie motyw z padem i samym vocalem, najlepiej gdzies posrodku moglby znajdowac sie jakis spokojny Break-beat. Taki mily dla ucha akcent i jednoczesnie uklon w strone wersji oryginalnej. Widac ze postawiles na jakosc brzmienia i tym razem sie to oplacilo. Mimo zek osztem lini melodycznych, to wybaczam.
Ogolna ocena to szkolne 4. Mysle, ze w pelni zasluzona.
Ogolna ocena to szkolne 4. Mysle, ze w pelni zasluzona.
- Krytyk Klubowy
- Klubowicz
-
DJ Krzyk
Ja również powstrzymam się od ocenki.. Poczekam na Remix Electrosicka.. Hmm.. Sam wyzywał na pojedynek, a teraz co.. Strach go obleciał?