Fl Studio kilka pytan.
Fl Studio kilka pytan.
Witam chcialem zadac kilka pytan.
1. Jak zrobic zeby kick mial kopa??
2. Jak uzyskac taki elektryczny dzwiek jak Dj Spartakus w utworze Music is my hot sex?? Jakiej do tego mozna uzyc wtyczki??
Z gory dzieki...
1. Jak zrobic zeby kick mial kopa??
2. Jak uzyskac taki elektryczny dzwiek jak Dj Spartakus w utworze Music is my hot sex?? Jakiej do tego mozna uzyc wtyczki??
Z gory dzieki...
Re: Fl Studio kilka pytan.
Co do kopa to sprobuj dac na mixer dac bass boots i krec w prawo powinno byc.
A wtyczke to niewiem chyba w Vanguard jest podobny dziwiek
Niejestem zbyt dobry w fl tylko tak mi sie wydaje
A wtyczke to niewiem chyba w Vanguard jest podobny dziwiek
Niejestem zbyt dobry w fl tylko tak mi sie wydaje
KOP: Pobaw się EQ 
Wtyka: Nie wiem, nie słucahłem... Ale Vanguard nadaje się do wszystkiego, co jest muzyką elektroniczną
Techno, Trance, House, HandsUp, Hardstyle, Hardcore, Jumpstyle....
Wtyka: Nie wiem, nie słucahłem... Ale Vanguard nadaje się do wszystkiego, co jest muzyką elektroniczną
-
Alex95
Cześć wszystkim
Chciałbym zadać kilka pytań, a mianowicie 2
1 - Czy na FL Studio 9 (DEMO) idzie dodać muzykę z komputera?
2 - Czy na FL Studio 9 (DEMO) można ngarać swój mix? Tak jak np. na Virtual DJ "Record" i już, ale ja nie widze zeby szło takie cos zrobic :/ proszę o odpowiedzi... z góry dziękuję

1 - Czy na FL Studio 9 (DEMO) idzie dodać muzykę z komputera?
2 - Czy na FL Studio 9 (DEMO) można ngarać swój mix? Tak jak np. na Virtual DJ "Record" i już, ale ja nie widze zeby szło takie cos zrobic :/ proszę o odpowiedzi... z góry dziękuję
No niewiem. Ale nie lepiej Ci cracka sciagnac?? zreszta jak wg teraz mozna sciagnac progr demowke... chyba zes z offical website'a fruity loopsa scioagales 
-
Alex95
Czesc, ma pewna sprawe, mam FL studio 9 ale demo, jak wlaczam to jest info o rejestracji, no to sie rejestruje, tylko w tym problem, ze ja nie wiem jaki moze byc "SERIAL NUMBER" może ktos pomóc? Chociaż powiedzieć gdzie można go znaleźć 
albo ściągasz pirata, albo za seriala musisz zapłacić kilkaset dolców:
50$ za najgorszą wersję FL [do dupy bo nie ma piano rolla]
100$ za lepszą
200$ za najlepszą
300$ za najlepszą z wszystkimi dodatkami, co się opłaca bo osobno kosztują w sumie 835$
A kupić to możesz w u producenta.
50$ za najgorszą wersję FL [do dupy bo nie ma piano rolla]
100$ za lepszą
200$ za najlepszą
300$ za najlepszą z wszystkimi dodatkami, co się opłaca bo osobno kosztują w sumie 835$
A kupić to możesz w
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsupport.image-line.com%2Fjshop%2F