witam
mam problem z playlista coś musiało mi się z mienić bo jak ustawiam "klocki" to kiedyś zawsze samo automatycznie ustawiało mi się na poczatku kratki(nawet jak wziąlem max powiększenie) a teraz tam gdzie klikne myszka tam wstawia i trzeba mocno powiększać i przesówać,niewiem czy dobrze sprecyzowałem problem
może ktoś wie jak to zmienić
FL Studio playlista problem
-
MAD_MAXX
Re: FL Studio playlista problem
zmien w ustawieniach [ostatni kwadracik w oknie playlisty od lewej strony w lewym gornym rogu okna playlisty] na line
jesli masz FL teraz masz ustawione na 'none'
jesli masz FL teraz masz ustawione na 'none'
Sproboj pogrzebac w tym co ci zaznaczyłem na bordowo-czerwono na tym screenie mi sie raz przestawiło na line i nie mogłem nic ustawic tak jak chciałem bo klocek przylegal do lini wtedy dałem none i już 
Kod: Zaznacz cały
http://img65.imageshack.us/my.php?image=screendo0.pngRe: FL Studio playlista problem
dzięki koledzy za rady zrobiłem jak MAD_MAXX napisał i poszło o to mi chodziło
z góry dziękuję
pozdrawiam
a tak pozatym to może koledzy byście skomentowali mój remix Svensona co jest w dziale Wasze produkcje bo nikt nic nie napisał
z góry dziękuję
pozdrawiam
a tak pozatym to może koledzy byście skomentowali mój remix Svensona co jest w dziale Wasze produkcje bo nikt nic nie napisał
-
MAD_MAXX
kolego djatom, moze bys skomentowal pojedynek
jak bedziesz aktywny na forum to pewnie inni tez beda aktywni... wiec do dziela!
-
MAD_MAXX
lolHyperallstars pisze:Hahaha mad maxx sam mało komentujesz
Ciesze sie mogłem pomóc
kolega napisal ze zrobil tak jak ja mowilem a ty sie cieszysz ze mogles pomoc ?