Freshwinter - You are the one (Nie oficialne)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
DJ Freshwinter
Użytkownik

Freshwinter - You are the one (Nie oficialne)

Post autor: DJ Freshwinter »

Prosze o komentarze i opinie techniczne i normalne tez :D
Narazie tylko do przesluchania na wrzuta.pl Gdy piosenka sie ukarze oficialnie bedzie mozna sciagnac za free :)

Kod: Zaznacz cały

http://www.wrzuta.pl/audio/yonEBuZVVB/dj_freshwinter_-_you_are_the_one_not_official
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Re: Freshwinter - You are the one (Nie oficialne)

Post autor: DJ Adammo »

elegancka nuta... Masz zaje*sty głos, wpadasz równo na takt, dobra tonacja głosu, brak fałszu.. :) Urozmaić trochę ten podkład i roześlij na necie i może być ciekawie :)
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Sam jestem ciekawy :D
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Noo ładnie się zaczyna, ciekawy wokalowy Synth dałeś, naprawdę ciekawe Melo na Nim jest, Bassik lekki, nie drapie w uszy, i dobrze ;) Naprawdę przyjemny początek :) To nie to samo co Impreza czy Be Happy kurde wielki post&#281 ;p ogólnie przyjacielu ;D Wokal troszkę za głośno, dałbym Go o 5 % ciszej może :) Ale głos masz chłopie jak ta lala hehe ;D Troszkę tam Snare zamiast Clapa Mi nie podszedł, tak to Synthe ogólnie dobre, dźwięki Leadowe wporzo :) Kick całkiem dobrze nagłośniony, Bass troszkę za cicho gra w dalszej części, ale jak to mówisz, oficjalka dopiero wyjdzie ;D Hah chciałbym mieć takiego wokaliste, bo ten głos naprawdę dobry jest :) Może kiedyś jakiś utworek razem? Hehe ;D Oczywiście zachęcam do dalszej pracy :) Jest naprawdę dobrze :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DJ Freshwinter
Użytkownik

Post autor: DJ Freshwinter »

Jestem otwarty na propozycje co do wokalu :) Jak narazie musze zaopatrzyc sie w lepszy sprzet... a to moze mi troche zajac... ekonomia w USA jest porazajaca... nawet byle jakiej pracy nie moge znalesc zeby sobie cos dorobic...

Dzieki za komentarze, piosenka wymaga jeszcze pare drobnych zmian.. ale jak narazie to i tak dobre :D Podoba sie ludziom :)
ODPOWIEDZ