godskitchen

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

godskitchen

Post autor: Under B (Bartii) »

18 kwietnia pewnie w dobrze Wam znanej Hali Stulecia we Wrocławiu odbędzie się po raz drugi w Polsce impreza z cyklu:

Godskitchen Urban Wave

Wystąpi po raz pierwszy w Polsce znakomity szwecki Dj i Producent John Dahlbäck !

Mnie tam niestety zabraknie ;/ Jeszcze za młody jestem na takie eventy (tak twierdzą rodzice). Bo mi wiek w niczym nie przeszkadza :p
Awatar użytkownika
jnc04
Klubowicz

Re: godskitchen

Post autor: jnc04 »

Mam nadzieje że załapie się na bilety z pierwszej puli :P Byłem na poprzedniej edycji było naprawdę gorąco :D POLECAM
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Agencja MSM Events z przyjemnością ogłasza, że kolejnymi gwiazdami międzynarodowego eventu, rodem z Wielkiej Brytanii, Godskitchen, odbywającego się 18 kwietnia 2009 roku w Hali Stulecia we Wrocławiu, będą światowej DJeje klasy Markus Schulz i Menno De Jong! :)

A jak chcesz się załapać na bilety z pierwszej puli, to czatuj, bo pierwsza pula 26 stycznia :D
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

No i Kolejny Event w tym roku na który będzie trzeba sie wybrać ;) Tylko skąd kasę brać na to wszystko? ;p

Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Kase może uda mi się skołować, ale gorzej z pozwoleniem rodziny... Jak nie pozwolą to wyjazd robie i niech się martwią :] xD
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Agencja MSM EVENTS z ogromną przyjemnością informuje wszystkich klubowiczów, że w nadchodzącym wielkimi krokami 2009 roku, czeka nas kolejna edycja kultowego i znanego na całym świecie eventu Godskitchen!

5 kwietnia 2008 roku odbyła się pierwsza halowa edycja międzynarodowej marki Godskitchen, która okazała się ogromnym sukcesem. We Wrocławiu wystąpiły takie znakomitości sceny klubowej jak: Daniel Kandi, Marcus Schossow, Dubfire (Deep Dish), Fedde Le Grand, Above & Beyond, Sander Van Doorn i Marcel Woods!

Podczas kwietniowej, II już edycji jednego z największych halowych eventów, możemy się spodziewać ogromnej ilości atrakcji, które razem z fantastyczną oprawą muzyczną i świetlną dostarczą wszystkim klubowiczom niezapomnianych wrażeń i doznań !!

Line-up:

Eric Prydz

John Dahlback

Markus Schulz

Menno de Jong

Mauro Picotto

Arnej

Peter Pain

DJ Glasse

...