Gorillaz-Feel good inc ( BB Project Remix )

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Biał
Nowicjusz

Gorillaz-Feel good inc ( BB Project Remix )

Post autor: Biał »

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/dj-bia-y/gorillaz-feel-good-inc-bb
no to moja druga propozycja tym razem Fidget Wooble pzdr
Awatar użytkownika
kolt122
Użytkownik

Re: Gorillaz-Feel good inc ( BB Project Remix )

Post autor: kolt122 »

daj mocniejszy kick bo za cicho gra co do bassu to za mało tłusty. najlepszy moment od 3minuty ale melo troche ubogie i monotonne i nudne,mastering leży :( a tak po za tym ta nutka ma potencjał ale grubo okrojony to tyle
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

Miks okropny, brzmienia słabe, no i brak zastosowania do regulaminu.
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Zepsułeś piosenkę. Gratuluję. Nutka brzmi strasznie ale dopóki nie napiszesz co zrobiłeś źle przy wrzucaniu nie uargumentuję swojej wypowiedzi.

(Wyznanie błędów będzie oznaczało, że w ogóle przeczytałeś regulamin, komentarz będzie nagrodą)
Awatar użytkownika
DrozZDIi91
Klubowicz

Post autor: DrozZDIi91 »

Ha ;] Dosadnie CJ, Dosadnie ;]

a co do nutki, hmm: Lead lezy całkiwicie ;] Ten wobble takie sobie, troche pokrecone ale strasznie suche ;/ perka jeszcze przejdzie i ten vocal jakos mi tu nei pasuje ;] to tyle
Biał
Nowicjusz

nie powiem gdzie mam wasz regulamin :) ja tam sie tylko bawie to jest 2 nutka ktora zrobilem wiec pisanie ze ja zepsulem mozecie zatrzymac dla Sb , smieszne jest te wasze forum i nie wiem kogo zgrywaja panowie wyzej dajcie linki swoich produkcji ja to umieszcze na swojej stronie i zobaczmy jak was ladnie skomentuja :) na innych forach sie podobalo i mi rowniez wiec nie piszcie mi co jest zle bo mnie to nie obchodzi fachowcy za 5zl , zostawcie lepiej komentarze na 100 remiksow Małgoski . Żegnam !
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

kolejny ignorant bez poczucia pokory... jak ja nie lubię takich ludzi. po cholerę wstawiasz kawałek, skoro masz komentarze w dupie? z takim nastawieniem to możesz co najwyżej urządzać imprezy w wiejskich remizach :) myślisz, że jak zrobisz remiks i komuś się spodoba to od razu wystawisz na inne fora i oczekujesz że nazwą Cię bogiem? nope. chuck testa.

nawet jeśli to Twój drugi kawałek który kiedykolwiek zrobiłeś, to powinieneś mieć trochę dystansu do siebie I ZAAKCEPTOWAĆ PORADY. wytykanie wad w utworze to nie robienie komuś na złość czy coś tylko zwykły komentarz, który ma pomóc Ci doskonalić się w muzyce. nie każdy słuchający Twojej muzyki będzie Ci lizał dupę, i jeśli chcesz gdzieś zajść w świecie muzyki to musisz to wziąć pod uwagę. no chyba że chcesz zostać remizowym didżejem :D ale jak znam życie to znowu odpowiesz coś w stylu "według mnie tworzę zaje*istą muzykę i kij wam w oko" więc nie będę się rozwodził

[poproszę linka, zobaczę sobie z czystej ciekawości :P

PS. o, jeszcze jedno - skoro się tylko bawisz w muzykę to po co Ci strona? :)
Biał
Nowicjusz

zroumiem pierwszy koment. zrozumiem drugi koment ale ,że piosenke zepsulem to mogl sobie oszczedzic bo az tak zle nie jest , rozumiem komentarz bardziej obiektywny bo ten wyzej taki nie jest , koles sam malancie remiksuje a sie zgrywa ;D na remizach raczej fidget nie graja wiec nie pisz bzdur akceptuje porady ale nie typu zespules piosenke gratuluje .. dystansu do Sb moze nie mam ale mam go do innych ;)
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Post autor: Patioo »

hipokryzja. wymagasz czegos od innych a od siebie nie ?? a moze poprostu narcyzm ??

niestety - zepsułes. bo nic tutaj do siebie nie pasuje. mix - porazka
twierdzisz ze "az tak zle nie jest" ?? otoz oswiece Cie - jest :)
muzyka jest odzwierciedleniem tego co nam gra w duszy - jezeli to gra Tobie, z polaczeniem z Twoimi wypowiedziami - narcyzmem i cwaniactwem - to gratuluje :D

chcesz linki do naszych produkcji ? ;> ładnie skomentuja ;> ?? albo masz neostrade i zmienne IP albo kilka kont skoro JUZ TERAZ nam zapowiadasz ze "niezle nam skomentuja " ;)

pozdrawiam - Patioo
Biał
Nowicjusz

dajcie sobie juz spokoj w swoim towarzystwie kazdy madry i jeden od drugiego madrzejszy , Ci gra w duszy tanie electro house( Masters Of South - The Rain (Patioo remix) ) wiec na temat moich nut sie lepiej nie wypowiadaj
Biał
Nowicjusz

Cj Ex3 - Drop The Bomb ??????? co to kurwa jest wezcie mnie zbanujcie bo mnie chuj strzeli , koles sam robi muzyke dla popaprancow a bd mi pisal ze ja zepsulem piosenke , walcie sie na ryj kazdy z was, niech opinia o tym forum wam sie nie zmieni kurestwo jebane . I nie pierdolcie mi po co tu wrzucam piosenki bo zrobilem to z myslal ze spotkam sie z wiekszym obiektywizmem a nie przyjebaniem sie o prefiks kolesi co sami gowno zrobili macie po 16 lat a zgrywacie chuj wie kogo .. nic tylko bic takich , jak ja bym mial kazde gowno opisywac i sie przypierdalac to by mi zycia nie starczylo. SPIERDALAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

no coz - electro jest tak samo ambitne jak fidget :)
moj poziom a Twoj - niebo a ziemia takze zwazaj na słowa :)

imałem sie kazdego gatunku i w prawie kazdym mam doswiadczenia takze trzym ryj ;)

przemawia przez ciebie zazdrosc :) ale rozumiem - kazdy dazy do idealu - powodzenia ;)
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

lsudny ma 14 i ma milion razy wieksza wiedze od Ciebie ;)

zaden z nas nie uwaza sie za producenta zauwaz :) i kazdy ma dystans do siebie - pisze w temacie co wg niego w swoim kawałku mu nie pasuje ;) tobie tego brak

no ale coz - sa ludzie i taborety :) fajnie ze jestes - mam sie z kogo posmiac po takim ciezkim dniu :P
ODPOWIEDZ