KOMENTARZ:
Wałek jeszcze nie ukończony, z powszechni bardzo znanego powodu... brak jakiegoś dobrego pomysłu na środek Zapraszamy do oceniania i komentowania
Grax&Friday
[ Dodano: 21-11-2007, 20:56 ]
Nie no panowie co jest?? nikt nie oceni?
Kawałek nawet może być
tylko troche monotonny no i brak wokalu dobry wstęp ale jakieś takie słabe rozwinięcie.Moim zdanie to ze spokojnym sumieniem dam 5.5\10
Hmm...Widze ze duzo osób ostatnio wchodzi w styl Fedde La Granda czy jak mu tam Albo Davida Guetty. Co prawda nielubie tego rodzaju ale ocenie obiektywnie. Utworek dobry ale czegos mu tu brak i zupełnie niemam pojęcia czego. Słucha sie go dobrze ale brak mu...jakiegoś P.O.W.E.R.A.. Podoba mi się wejscie z gitarą..Jakby miało się coś zacząć po długim dość wstępie i....2:35 wydaje się, że ruszy coś i będzie moc i na tym sie kończy 2:50 tam to jakiegoś mocniejszego wejscia brak albo...na tym momencie bym dał chwile ciszy i nagle wywalić z dużej rury całość ogolnie Demo to stawiam 6,5/10. Czekam na Full i mam nadzieje, że będzie 10/10 Pzdr
No no GraX. Muza full wypas :O Uwielbiam takie kawałki w stylu Davida Guetty i Dj'a Antoine. Electro House jest teraz na topie. W tym demie nie pasuje mi tylko ten początkowy bassline. Taki jakby trochę przymulony i flegmatyczny :o Powinien być bardziej wyrazisty, nom i jeszcze chyba nie zauważyłeś ale gdy piosenka się rozkręci cały bassline przygłusza inne dźwięki. Ale muza naprawdę super. Wejście z gitarą ci wyszło jak mało komu. Skąd masz teki SNARE, czy to twoja robota czy masz gotowe sample z gatunku HOUSE i jak zrobiłeś taką jakby fale przy gitarce bo cholipa probuje zrobić coś podobnego z house i electro house ale za bardzo mi nie wychodzi
9/10 i czekam za Full Version
no więc i ja ocenię choć na ElectroHouse się nie znam ciekawy pomysł no i ta gitarka - fenomenalna później tylko już brakuje dobrego kopa w bicie dobry projekt choć przyczepił bym się do tego basiku powinien być bardziej energetyczny - no i mastering troszkę leży... Demo... bez oceny czekam na finish i wtedy ocenię sobie ukończony kawałeczek pozdro
Nutka mi się nie podoba w ogóle nie wiem co wy w tym widzicie? Nie żebym chciał kogoś obrazić ale tutaj wszystko takie monotonne i mało dynamiczne, jeśli bym to miał ocenić jako przeciętny słuchacz to bym powiedział, że cały czas to samo leci.
W utwór zapewne włożyłeś wiele pracy, jest bardzo dopracowany ta gitara brzmi bardzo realistycznie. Ja jednak ogólnie tego stylu nie trawie.