H3D-Apogeum[TRANCE]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Halun3d
Użytkownik

H3D-Apogeum[TRANCE]

Post autor: Halun3d »

11.10.2012. H3D-Apogeum[TRANCE]

Nuta jest niszczycielką, wcześniejszej nuty: H3D-eyelid cloused.

Komputer nie daje mi skoczyc, przegrzewa sie, no i to wlasciwie szkielet wstepny, musze:
-powymieniac dzwieki, ustawic glosnosci, sciagnac jakas paczke sampli perkusyjnych, itp.
Ale narazie komp sie strasznie zawiesza i chyba bede musial cos wymyslic( moze porobie na midi, a na koniec tylko zmienie dzwieki i wytlocze, no nie wiem, ale to narazie:

DEMO, To je moje apogeum, skromne, ale jest!

Kod: Zaznacz cały

http://www61.zippyshare.com/v/66505624/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://www64.zippyshare.com/v/91982927/file.html
lepsza jakosc jak sie umie przelaczac na ''hd''

Poprosze kubek zimnej wody.

Nutka została wrzucona w Wasze produkcje->Pozostałe->Ktoś może mógł by pomóc? Współpraca przy Trance.
Jeżeli ktoś chętny by się znalazł, było by miło usłyszeć udoskonalone wersje.
Awatar użytkownika
Watt83
Użytkownik

Re: H3D-Apogeum[TRANCE]

Post autor: Watt83 »

Nieźle się zaczyna.
Nie no to jest dużo lepsze od poprzedniej produkcji.
O chłopie co ty masz w głowie ( w sensie pozytywnym ).
Ciekawe, nigdy nie słyszałem czegoś podobnego.
Stopień rozbudowy solówki fortepianowej imponujący.
Jak to grają syntetyczne dźwięki brzmi super.
Całość brzmi jak dla mnie bardzo dobrze i jest unikatowa.
Gatunek jest tu nieważny. Dla mnie to coś jak muzyka poważna tylko w elektronicznej formie.
Świetna rzecz.
Awatar użytkownika
Halun3d
Użytkownik

Ty mi nie mow, do tej pory nie moge sie przestac pocic, takie mi nagrody funduje cialo. Jak tego slucham, to rozgladam sie po pokoju, czy czasem nie ma gdzies ukrytej kamery, bo to jest dla mnie nie do pojecia. Ku... caly sie trzese, mam nadzieje ze to minie. AS gdy to pudszczam to wszystkie psy w mojej wiosce zaczynaja szczekac, dziwne rzeczy sie dzieja. No to czesc.
Awatar użytkownika
Watt83
Użytkownik

Post autor: Watt83 »

To może czas odpocząć trochę od kompa.
Mały spacerek, świeże powietrze czasami dobrze robi.
Wiem bo sam sporo się wietrzę ;)
A teraz właśnie odklejam się od własnego PC i tobie radzę to samo :)
Powodzenia. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Halun3d
Użytkownik

Nie moge juz przy tym sie bawic, wrzuce do pozostalych, moze ktos chcetny sie znajdzie do zrobienia do konca.
Kanis
Nowicjusz

Post autor: Kanis »

Wy je bis te !! :D
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Post autor: kryla »

fajnie powoli sie klimat wkręca,perkusja niby prosta ale pasuje tutaj idealnie. Melodia z fałszem, ale mniemam iż to zabieg celowy, który całkiem dobrze wypada. Pianino, melodia rozbudowana dość mocno, co raczej czesto spotykane nie jest. Lead od 2:30 fajnie brzmi całkiem. przejscie dopracowac, fxy crashe ale to pewnie zrobisz jeszcze. aa i stopa dość fajnie puka, ciekawie wyszło niepowiem :)
Awatar użytkownika
Halun3d
Użytkownik

Wlasciwie nuta, bedzie wlasnoscia tego kto zechce ja wykorzystac, dokonczyc, z niej w jaksis sposob skorzystac i cos z tym zrobic, bo ja nie moge, bo tak mam, ze nie moge. Dostepne pliki sa do pobrania na Wasze produkcje->pozostale->wspolpraca przy Trance. Bodajze.
Jezeli ktos by chcial ja dopracowac, lub zremiksowac to co aktualnie tu jest to tam na pozostalych mozna pobrac. Jezeli ktos zrobi remix, lub dokonczy, i jest producentem, wydaje albumy, nie wiem co tam robi, to moze napisac, jezeli nie chce podpisywac sie tylko soba, ze wpolpracowal z Anonimem. Anonim i Producent, beda wiedzieli kto jest kto i to wystarczy. Jezeli, ktos bedzie przy tym majstrowal to napisac do mnie a usune pliki z chomikuj, jak trzeba. Jezeli powstana dwie wersje, bo przez przypadek :) dwie osoby pobiora pliki to bedzie ciekawie :) . Bede wdzieczy jak dacie znac,(jak bedzie ktos mial zamiar cos przy tym porobic) o waszym demie, jezeli takie umiescicie, badz gotowej produkcji, bedzie mi milo moc odsluchac wasza wersje( czy to malo podobna, czy dobrze doprawiona, udoskonalona). Najmocniej przepraszam za bledy pisowni, przepraszam. Bede sie staral jak najmniej pisac :)
ODPOWIEDZ