Hyperallstars ex. WhiteLine Project - Dance in Atmosphere

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Gimbus
Specjalista

Hyperallstars ex. WhiteLine Project - Dance in Atmosphere

Post autor: Gimbus »

Witajcie

Skonczyłem własnie moja nowa nutke .. ułozyłem prosty bass line tym samym basem tylko na innej tonacji ułozyłem melo ala pakito bo dancowe zwyczajnie nie pasowało .. pociełem vocal z GPV na Fruity slicerze i ułozyłem cos nowego .. wszystko jest moje 0 midów :D Zapraszam do komentowania ..

Link :

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/39583960/file.html
P.S W dziale rmx packi znajduje sie rmx pack do tego kawałka zrobiłem tą paczke ze zwyczajnych nudów i głupoty xD

PozdrO
DJ Krzyk

Re: Hyperallstars ex. WhiteLine Project - Dance in Atmosphere

Post autor: DJ Krzyk »

No więc tak: Crash na początku jest, mógłby być na Nim Delay, żeby się tak powtarzał (zapewne wiesz o Co Mi chodzi).. Kick taki Dan Winterowy, podoba Mi się... Hi-Haty są w porządku, Benkowy Clap już Mi się przejadł.. Potem ten Bass i Pad stanowczo za głośno, zagłuszają kompletnie Kick, Clapa i Hi-Hata ledwo słychać.. Choć niezłe brzmienia.. Wokal taki sfałszowany troszkę, nie pasuje za bardzo do Bassu i tego Pada.. Za długo troszkę leci ten motyw, potem dochodzi Pianinko - FL'owskie troszkę, pobaw się z Nim na Eq.. Za długo stanowczo to leci :D Kurde.. Ja tu czekałem na ładny refren z Leadem i Melo, a tu nic :D Wstaw jakąś wstawkę z mocniejszym Leadem, lepiej by to brzmiało.. Ogólnie nie jest złe, błędy w głośności poszczególnych dźwięków, fałsze na wokalu, ale da się słuchać ;) Zremixuję Sobie może ten utworek, jakby co, to dam znać na GG :) Tyle ode Mnie.

Pozdro :)
ODPOWIEDZ