Jak by tu zacząć?
-
Jedynak
Jak by tu zacząć?
Coz, siedze teraz troche w domku i postanowilem sobie ze zaczne bawic sie z muzyczką...chodzi o remixowanie i tworzenie. W czym mozna cos takiego robic, jak, gdzie to sciagnac oraz linki ew, do tutkow! 
-
EAGLE
Re: Jak by tu zacząć?
Jak na początek polecam Virtual Dj, po jakimś czasie jak już załapiesz co w duszy gra możesz spróbować w FL Studio
, (musisz posiadać więcej wiedzy o tworzeniu muzyki jeżeli chcesz coś zrobic w FL'u).
Jak coś to pisz na PW
.
POZDRO :-)
Jak coś to pisz na PW
POZDRO :-)
-
radbeat
viirtual w niczym ci nie pomoże co chodzi o tworzenie muzyki zasiadaj odrazu do fl i pooglądaj sobie pare turoturialow o fl potem się ucz natych torutorialach ażw końcu zrobisz coś swjego" pisze:Jak na początek polecam Virtual Dj
-
Diego Cortés
- Użytkownik
hymm nie wiem czy ci to troche wystarczy" pisze:siedze teraz troche
a swoją drogą ... jakby ktos z Producerów tutejszego forum
-
EAGLE
pabloboski, proszę bardzo
Myślę że pomogłem

Kod: Zaznacz cały
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?t=1&id=1174314871Re: Jak by tu zacząć?
polecam metodę prób i błędów, bądź podpierdalanie gotowców, od ciebie zależy czy chcesz być muzykiem, czy złodziejem 
-
MaQvanHaren
Polecam metode kolwgi wyżej ale do tego możesz sobie na początek zapodać dwonki w formacie midi i poczytaj troszke 
-
DJ Krzyk
Tak, można sporo Tuortiali na You Tube wyszukać. Temat jednak jest już trochę nieaktualny, więc Go zamykam. Myślę, że pomogliście Jedynakowi :]
Pozdrawiam :p
Pozdrawiam :p