Jakarta - One Desire (DJ Vojtech RmX) FULL VERSION

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

Jakarta - One Desire (DJ Vojtech RmX) FULL VERSION

Post autor: Couse McBeat »

Kod: Zaznacz cały

http://www5.zippyshare.com/v/9460912/file.html
Czekam na opinie :) Pisac co jest dobrze, a co nie.
DJ Krzyk

Re: Jakarta - One Desire (DJ Vojtech RmX) FULL VERSION

Post autor: DJ Krzyk »

Demka nie oceniałem, bo po co, jak jest już pełna wersja dzisiaj ;) A więc: Kick całkiem przyjemny, fajny, dobra barwa :) Nagłośniony też praktycznie dobrze ;D Bassik Mi podszedł akurat, nie jest zły... Clap troszkę taki ubogi, dałbym dłużej "przeciągniętego" Ale to Twój gust, więc się nie czepiam.. Ogólnie początek całkiem ciekawie zaaranżowany, dźwięki ogółem na plus, tylko może troszkę za długo to trwa.. Fajny Downlifter potem.. Ciekawie Bassik potem gra z takim dodatkowym dźwiękiem takiego "clocka" xD Nie wiem jak to inaczej nazwać.. Ogólnie całkiem fajnie, podoba Mi się.. Ogólnie co do dźwięków to nie mam za bardzo się do czego się przyczepić, fajne są.. Tylko ten wokal w ogóle nie w tempo idzie, popraw to, bo to naprawdę słychać ;) A tak to całkiem ładnie, dałbym jakiś motyw z ostrzejszym, Electro-Siekającym Leadem ;D Na pewno urozmaiciło by kawałek ;) A tak to całkiem przyjemnie..

Pozdrawiam :)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Krzyku to chyba nie jest clap tlyko taki ship czy jak to tam sie nazywało , bassik fajny , kick spoko .. downlifter taki sobie .. ten jakby lead potem fajny ;D .. Vocal nie w tempooooo :( Ogolnie to wporządku wyszło .. Haosu troche jest .. potem ten vocal zpitchowany w dół ale nie w tempo jest tak masakrycznie że sie nie da słuchac , zpitchowałes go i ne pasuje do podkładu ..

Tyle Ode Mnie ;)

Zapraszam do ocenki mojego kawałka Come One ;)

Nie pouczaj Mnie Hyper! Heheh ;D
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

Post autor: Couse McBeat »

Dzieki wam za opinie :) tak wiem vocal troszke nie pasuje ;) trzeba bedzie popracowac jeszcze nad bledami
Moudy

Post autor: Moudy »

Totalnie się nie zgrywa później wokal z podkładem. Ogólnie zbyt pusto jest i te dźwięki dość proste i pospolite są.
ODPOWIEDZ