Tak jak w temacie, osiemnastka się zbliża, co prawda jeszcze kawałek czasu jest, ale nie chce robić wszystkiego na ostatnią chwilę, a chcę aby ludzie się dobrze bawili.
Może zacznę od tego, że jeżdżę na deskorolce kawałek czasu, i połowa ludzi na osiemnastce podobnie.
Wiadomka, jakieś czarnuchy, rap, tylko taki do potańczenia bo są też wałki które są kozackie dla ucha, ale nie za bardzo da się przy nich tańczyć. Jakieś oldschoolowe kawałki też by siadły, lata 80,90. Może jakiś funk chociaż nie wiem, funk raczej dla BBoy'ów. Pop też dobry, jakies disco miłe, po prostu zeby dało się tańczyć. Jakieś znane, mniej znane kawałki ,przeboje z ostatnich lat, po prostu,zeby dalo się ruszać przy tym
Teraz to zwężę , wygląda ta lista tak:
-czarny rap
-funk
-lata 80,90
-pop
-dance
-RnB
Pomijając to, chodzi o to,aby można było potańczyć, bo z doświadczenia wiem, że muzyka na osiemnastce( i nie tylko) to chyba najważniejsza rzecz imprezy
Nie biorę pod uwagę rocka, punka, Disco polo, Techno, trance i innych tego typu rodzajów muzyki.
z góry dziękuję za odpowiedzi, szczególnie bardzo mi isę nie spieszy ale milo by bylo, gdybyście wysyłali na początku jakieś propozycje a ja bym powiedzial,czy o to chodzi
piona!