No to gratki Kertysz" pisze:no a ja wam sie pochwale że wczoraj zdałem swój drugi egzamin!!! normalnie zajarany jak bąk jestem![]()
Kto z was probował już sił za kółkiem?
Re: Kto z was probował już sił za kółkiem?
Kurna mnie 1 razem oblał pedał na niczym praktycznie!!! uwzioł się i tyle frajer! za poł miecha drugi egzamin!!! :/ :/
- Pedro De La Vega
- Klubowicz
ja zdałem za 2 razem, za 1 było przerąbane w grupie 12 osób (ja oczywiście ostatni) ludzie wyjeżdżali na miasto a średnio po 10-15 minutach wracali na miejscu pasażera, ja jeździłem 45min dojechałem spowrotem do ośrodka a egzaminator mnie oblał za "złą obserwację drogi" ŻAL :(
życze farta, bo na tym się to przeważnie opiera
życze farta, bo na tym się to przeważnie opiera
Ja zdałem za 3 razem w tamten czwartek
niemoge doczekac sie juz na ten świstek 
mnie oblal gosciu przy wjezdzie do wrocławskiego WORD;u bo tam jest znak "kontrola" i trzeba sie na nim zatrzymac jak na stopie a nie po prostu zwolnic i przejechac!!! ŻAL!!!
ja już prawko mam... na egzaminie gościu cały czas mnie jebał że to źle, to źle, i w ogóle do dupy, takwięc jeździłem bez nerwów bo wiedziałem że nie zdałem... kiedy dojechaliśmy, niespodzianka, zdał pan, gratuluje bezpiecznej jazdy... żebym to ja aby bezpiecznie jeździł... ;P
Ja nie miałam na co narzekać.
Ten kochany świstek [ patrz=> prawko] posiadam 1,5 roku, a co do egzaminu to problemów nie miałam, Teoria wiadomo bezbłędnie
, a praktyka.... Co tu gadać - super egzaminator mi się trafił - ruszając na placu pod górkę z piskiem opon, on pochwalił mnie za dynamikę jazdy
, na mieście nic nie powiedział jak kilka razy kierunku nie włączyłam
, a do WORD-u zjechałam już po 25 minutach a na parkingu otrzymałam gratulacje i pochwalę
. To co było robić - szybko wysiadłam i czmychnęłam, żeby się przypadkiem nie rozmyślił.
D
Ten kochany świstek [ patrz=> prawko] posiadam 1,5 roku, a co do egzaminu to problemów nie miałam, Teoria wiadomo bezbłędnie
-
celeste
Ja sie zapisalam w czwartek. W poniedzialek 1 wyklad ale za kierownica siedzialam i mam za ciezka noge 
No to sprawa wyglada nastepujaco... - nie mam prawka, a jeżdże
heheh
Oczywiscie nie na codzien, ale czasami sie przytrafi....
pzdr.
pzdr.
-
blackdogwwl
ja jezdze prawie codziennie do Wawy i prawko zdalem bez zadnych problemow 
Zdawałem prawko 3 lata temu i udało mi się za pierwszym razem 
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
ja nie mam prawka ale mamy starego malucha wiec czasami po polnych se pyrtam 
nawet tak zle sie nie jezdzi
pozdro
nawet tak zle sie nie jezdzi
pozdro