little problem
little problem
Witam mam pytanie/problem. dlaczego ktoś usunął mój post zamieszczony dzisiaj okolo godziny 15 w dziale konkursów/misster muzikum? Nie bylo w nic niestosownego. Nie podano przyczyny usunięcia posta. Pisałem w nim o tym że moje zdjęcia nie zostały zakwalifikowane do konkursu na misstera muzikum i wkleilem link do albumu na muzikum gdzie są zamieszczone. Ktoś może mi to wyjaśnić ?
- David Beilan
- Ekspert
Re: little problem
Zapewne Bartiicooboos pisze: Ktoś może mi to wyjaśnić ?
Kazdy Mod/SMod ma obowiazek poinformowac usera o przeniesieniu postu/tematu,ktorym user jest autorem. :]
To sie tyczy kazdej wypowiedzi,nawet reklamy prowadzonej przez bota. Wszystko musi byc pieknie i przejrzyscie wyjasnione. Tak jest na kazdym szanujacym sie forum :]
Nie zaslaniajcie sie regulaminem, bo nie kazdy sobie zdaje sprawe ze swojej wypowiedzi, czy jest adekwatna do regulaminu(Nawet jesli go czytal czy wertowal dniami). Jezeli tak nie jest, M/SModerator zobawiazany jest pokazac zlamany pkt regulaminu oraz poczac kroki pouczajace/karne jakie sa wyznaczone w regulaminie. :] Tyle na temat.
A swoja droga Cooboos powinnes napisac "skarge" do prowadzacego konkurs,ktory nad wszystkim sprawuje piecze, a nie umieszczac/pisac w temacie pozaregulaminowe wypowiedzi.Tutaj racje maja panowie z gory.
To sie tyczy kazdej wypowiedzi,nawet reklamy prowadzonej przez bota. Wszystko musi byc pieknie i przejrzyscie wyjasnione. Tak jest na kazdym szanujacym sie forum :]
Nie zaslaniajcie sie regulaminem, bo nie kazdy sobie zdaje sprawe ze swojej wypowiedzi, czy jest adekwatna do regulaminu(Nawet jesli go czytal czy wertowal dniami). Jezeli tak nie jest, M/SModerator zobawiazany jest pokazac zlamany pkt regulaminu oraz poczac kroki pouczajace/karne jakie sa wyznaczone w regulaminie. :] Tyle na temat.
A swoja droga Cooboos powinnes napisac "skarge" do prowadzacego konkurs,ktory nad wszystkim sprawuje piecze, a nie umieszczac/pisac w temacie pozaregulaminowe wypowiedzi.Tutaj racje maja panowie z gory.
problem z tym że napisałem na gg do romeo o całej sytuacji a z jego strony pojawił się "?". Dobra, już i tak jest po zawodach więc wnoszę o zamknięcie tematu.
- Under B (Bartii)
- Specjalista
co ma oznaczać ten znak zapytania w nawiasie ?! denerwujesz mnie już... Nie wchodź mi w drogę, wiem co robię i to był spam. Przez takie coś robi się syf i widzę, że popierasz to...David Beilan pisze:Zapewne BartiiTakie coś uznaje za spam (?). Znaczy pewien nie jestem, ale zapytać możesz.
Żal słów.
Nadgorliwy ?cooboos pisze:jeśli to rzeczywiście on to chyba ma problemy ze samym sobą lub jest nadgorliwy.
![]()
MAM PROBLEMY ZE SOBĄ ?!
Już warna dostałeś, teraz powinien być ban. Oraz za wyśmiewanie się z mojej osoby w temacie "Wasze Mordki"
Jestem pobłażliwy :]
Dzięki Bart... Dlaczego dalej nie masz moderatora ?! (pytanie retoryczne)Bartezz pisze:Bart ma racje bo pisałeś nie na temat więc twoje pretensje tu są bezpodstawne.
NIc dodać, nic ująć -Zamykam temat.