Mała uwaga techniczna

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
melisław

Mała uwaga techniczna

Post autor: melisław »

W tym forum bardzo wnerwia mnie jedna rzecz... A mianowicie obrazki dodawane do opisu każdego posta danego autora... Są gigantyczne, utrudniają czytanie... Kilka postów i już cała strona. Według mnie są kompletnie nie potrzebne... No i do tego jest to takie bardzo dziecinne i burżuazyjne... Oponował bym za zlikwidowaniem tegoż elementu forum...
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Re: Mała uwaga techniczna

Post autor: Dyzm4 »

Już były prowadzone konwersacje na ten temat... i nic z tego nie wyszło...!!!
&quot pisze:Kilka postów i już cała strona.
Koleś wogóle co ty piszesz... masz w ustawieniach opcje po ilu postach pokazuje ci się nast,. strona... wiec nie pisz głupot...!! :D
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

Dobry typ :lol:
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

hehe tez wymyslił :D
Awatar użytkownika
diegoT
Specjalista

Post autor: diegoT »

Co się śmiejecie. Ma jakiś problem to pisze. Może niezbyt mądrze, ale napisał co go gryzie.

Nieprzemyślana wypowiedź.
Dito.?

Post autor: Dito.? »

diegoT, Najpierw go bronisz a potem pojechałeś nazywając zwierzęciem.

A ja uważam, że obrazki w podpisach powinny być jakos bardziej ograniczone, bo naprawde denerwuje gdy podczas czytania posta coś się załąduje i przeglądarka przeskakuje dwie wiadomośći w góre...
melisław

Nie chodziło mi tylko o ilość postów na stronie bo to jest akurat sprawa marginalna. Chodzi mi o nieczytelność tematów... Obejrzyjcie sobie jakikolwiek temat (nawet ten) będąc zalogowani a potem zaraz po wylogowaniu (gdy podpisy i obrazki są niewidoczne) Strasznie męczy przewijanie takich kilometrowych obrazków. Wygląda to tak że autor pisze dwa słowa a swoim obrazkiem zajmuje całą szerokość i wysokość ekranu... Jak mu się podoba te zdjęcie to przecież może sobie ustawić na pulpicie i patrzeć się na niego godzinami! A nawet wydrukować i powiesić nad łóżkiem :D Przecież są avatary po których autor postów jest rozpoznawany... Mało? Jakoś wszędzie ludziom to wystarcza...
robert005

Post autor: robert005 »

Tutaj panują inne zasady. Zgadzam się z autorem, przewijanie całego tematu jest strasznie denerwujące. Konkurs pięknych podpisów po prostu:/. Strasznie mało rygorystyczny jest poziom tutaj. To samo jeśli chodzi o pisanie, posty co niektórych nic nie wnoszą do tematu, ale są. Dlaczego ? bo licznik się podniesie. Ot założenie napisz byle co, żeby tylko punkcik wskoczył.
melisław

Zgadzam się w pełni z kolegą robert005, Zastanawiam się po co niektórzy mają przy nicku taki napis "mderator" jeśli jest tu tak wiele nieporządku...
Xaros

Post autor: Xaros »

Ghost, jest tego przykładem... Po jakiego Ci ten subaru w podpisie? ;| A na forum jest masa takich, którzy mają takie duże obrazki i niech się takich 6 wypowie to jest masakra ;/
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

jeżeli jest to dozwolone to czemu nie skorzystać. Mi tak na przykład nie przeszkadza ze ktos ma jakieś obrazki w podpisie....
Awatar użytkownika
diegoT
Specjalista

Post autor: diegoT »

Mi tam to nie przeszkadza. Przecież od tego jest przycisk page down.
Dito.?

Post autor: Dito.? »

Myśle, że powinnap ojawić się ankieta, CZY WIELKIE OBRAZKI W PODPISACH PRZESZKADZAJĄ UŻYTKOWNIKOM, i oczywiście ludzie z talowymi podpisami nie mogliby głosować, bo wiadomo wtecy jak by głosowali. ;]
ODPOWIEDZ