Mega Paczka Pojedyńczych Nutek...Tiesto...Armin van Buuren...i wiele wiele innych!!!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Kabun

Re: Mega Paczka Pojedyńczych Nutek...Tiesto...Armin van Buuren...i wiele wiele innych!!!

Post autor: Kabun »

4 Strings - Take Me Away (Into The Night) Tej nutki szukałem i dzięki Tobie mam dzięki za paczkę z której wybrałem ten kawałek. Thanks poleciał. POLECAM WSZYSTKIM!!!

Pozdro by K@bun ;)
Awatar użytkownika
Malinowa mamba
Specjalista

Re: Mega Paczka Pojedyńczych Nutek...Tiesto...Armin van Buuren...i wiele wiele innych!!!

Post autor: Malinowa mamba »

niektore z nich mam ..niektore nie...dobra robota ;p mega up naprawde a w dodatku swietne kawalki :)
noi thanks dla Ciebie :)
Awatar użytkownika
Fox90
Użytkownik

Post autor: Fox90 »

Thx za upek, przytuliłem pare nutek, bo nie posiadałem, a niektóre są godne uwagi.
Ewelkaaa

Post autor: Ewelkaaa »

Wiekszosc w moim klimacie! bardzo dobry upek - mało takich ostatnio :ehem: thx za trud ;)
Racer_

Post autor: Racer_ »

Bardzo duzo nutek w moim klimacie - wrzutka bardzo dobra,a nutka 4 Strings - Take Me Away (Into The Night) - poporstu miazga :) )
Thanks ;P
DJ PavLo

Post autor: DJ PavLo »

MEga dobra wrzuta większośc nutek posiadam i Gorąco je POlecam
wielkie dzięki
ODPOWIEDZ