MikE-nowe demo

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

MikE-nowe demo

Post autor: Mike »

Zapowiada się nowa produkcja ;) Jedna z wielu :D

Mały zarys demka

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww8.zippyshare.com%2Fv%2F26103503%2Ffile.html

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/26103503/file.html
Pozdro ;)
Moudy

Re: MikE-nowe demo

Post autor: Moudy »

Ogarnij pierw podstawy takie jak rytm.
nie czaje tej nuty kompletnie, ja tu widzę w sumie loopa i pseudo bass, które grają nie jakby od niechcenia do tego słabo biją
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Wg sie nie podoba. Kopa nic zero... Bass niby S&H a nawet na pompie nie jest.. Polecam zebys sie nie bral za to :P
Awatar użytkownika
Dimitri G
Klubowicz

Post autor: Dimitri G »

Mike i Moudy electro battle ? :P Panowie beda sobie teraz cisnac wzajemnie widze:-)
co do demka to slabo mi sie podoba
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Post autor: kryla »

O ile dobrze pamietam zawsze dajesz ten sam clap. Nie podoba mi się on już. Początek samym bassem to zły pomysł. Czuć amatorkę od razu, tak słucham teraz to nawet kicka nie ma oO ?
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Tutaj nie ma zadnego bassu :)
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Mike pisze:Tutaj nie ma zadnego bassu :)
A co to niby??
Wszystko co umiescicsz na niskicj oktawach zaczyna stanowic linie basowa.. A to mi na takie wyglada. To ze pisze ze SEQ,pluck itd to nie ma roznicy.. Myslisz ze jak wiele osob czasem robi bass. Bierze pluck nisko ustawia kreci wiecej i voila :P
Awatar użytkownika
Dimitri G
Klubowicz

Post autor: Dimitri G »

base dobrze prawi:-)
Moudy

persaldo bass to po prostu nazwa tonu tak jak sopran np, nie ma takiego rodzaju dźwięku który nazywa się po prostu bassem. Jest pluck, lead, synth, arp, sweep, fx, riff, violin, acid, voice, string, pad, key, sfx, DB no i troche innych jeszcze by się znalazło
A o nazwie dźwięku zazwyczaj decydują jego fale, częstotliwość, LFO, Glisand , Portamento. jak i sama barwa
Ale Mike znawca nawet nie ogarnia podstaw a próbuje się mądrować po raz kolejny... ;)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Dimitri ja nikomu nie pociskam..Poprostu wyrazilem sie szczerze na temat jego wypocinki.Ocena byla negatywna ale uczciwa on musial mi sie tym samym odplacic bo ta osoba ma strasznie plytkie myslenia badz ma zawirowania psychiczne :D ;p
Moudy

Mike pisze:Dimitri ja nikomu nie pociskam..Poprostu wyrazilem sie szczerze na temat jego wypocinki.Ocena byla negatywna ale uczciwa on musial mi sie tym samym odplacic bo ta osoba ma strasznie plytkie myslenia badz ma zawirowania psychiczne :D ;p
Płytkie myślenie - po co mi większe na dialog z Toba ;)
Jesteś naprawdę nierozgarnięty, już nie wiesz co napisać by się tylko wybronić z uj wie czego i tym samym musisz walnąć we mnie ciętą riposte która mnie poniży (ahhh jak teraz mi wstyd :D ). To że płytko myślę, że mam zaburzenia psychiczne i to że nie podoba Ci się że Cię szczerze oceniam to już wiem, nie musisz tego powtarzać 10 razy ;P
I jakie odwdzięczanie się tym samym... zrobiłeś lipe to lipe oceniłem inaczej tego nie dało się ocenić (pewnie wolałbyś żebym napisał: "Extra nuta" +5 samozachyt) ;) panom wyżej również się nie podoba więc oczywiste że to bubel.
A ja jaką Ci dałem jaką ocenę jak nie szczera? - powiem Ci że szczerzej się nie dało. ;) A te nasze wypociny i tak są 5 głów nad tymi twoimi, każdy Ci to powie kto jest mądrzejszy w tych sprawach od Ciebie, bo Ty nawet kicka nie potrafisz podbić gamoniu :lol: i nie wiesz co to jest bass xD
i co do podbijania to podbij sobie skills w ortografii.

ale się spociłem przy pisaniu tego posta (na wszelki wypadek już piszę jak byś chciał mnie oto zapytać w kolejnym poście, bo Ci się to też często zdarza powtarzać) ;)
PS: Czekam na twój szyderczo ostry atak we mnie :d ;) Ciekawe jakie zaburzenia psychiczne jeszcze mam hmm...
W ogóle to dosyć późno te twoje "obraźliwe" teksty przyszły do Kanady :) bo u nas to było już dobre 6 lat temu
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Post autor: kryla »

kurwa panowie zamknąć ryje. Macie jakieś problemy to na pw i koniec.
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

Siemka

No za wiele to tu nie ma. Nie wiem co to za dźwięk jest, ale słaby jeśli to miałby być bass w tym utworze. Stopy w ogóle nie ma, loop słabo słyszalny, o ile to loop bo wygląda mi to na closed hihat ulozony jak stopa i clap. Jednym słowem słabiutko. Pozdrawiam i zapraszam do siebie.
ODPOWIEDZ