Mike pisze:Dimitri ja nikomu nie pociskam..Poprostu wyrazilem sie szczerze na temat jego wypocinki.Ocena byla negatywna ale uczciwa on musial mi sie tym samym odplacic bo ta osoba ma strasznie plytkie myslenia badz ma zawirowania psychiczne

Płytkie myślenie - po co mi większe na dialog z Toba

Jesteś naprawdę nierozgarnięty, już nie wiesz co napisać by się tylko wybronić z uj wie czego i tym samym musisz walnąć we mnie ciętą riposte która mnie poniży (ahhh jak teraz mi wstyd

). To że płytko myślę, że mam zaburzenia psychiczne i to że nie podoba Ci się że Cię szczerze oceniam to już wiem, nie musisz tego powtarzać 10 razy ;P
I jakie odwdzięczanie się tym samym... zrobiłeś lipe to lipe oceniłem inaczej tego nie dało się ocenić (pewnie wolałbyś żebym napisał: "Extra nuta" +5 samozachyt)

panom wyżej również się nie podoba więc oczywiste że to bubel.
A ja jaką Ci dałem jaką ocenę jak nie szczera? - powiem Ci że szczerzej się nie dało. ;) A te nasze wypociny i tak są 5 głów nad tymi twoimi, każdy Ci to powie kto jest mądrzejszy w tych sprawach od Ciebie, bo Ty nawet kicka nie potrafisz podbić gamoniu :lol: i nie wiesz co to jest bass xD
i co do podbijania to podbij sobie skills w ortografii.
ale się spociłem przy pisaniu tego posta (na wszelki wypadek już piszę jak byś chciał mnie oto zapytać w kolejnym poście, bo Ci się to też często zdarza powtarzać) ;)
PS: Czekam na twój szyderczo ostry atak we mnie :d ;) Ciekawe jakie zaburzenia psychiczne jeszcze mam hmm...
W ogóle to dosyć późno te twoje "obraźliwe" teksty przyszły do Kanady :) bo u nas to było już dobre 6 lat temu