Moderator miesiąca
Moderator miesiąca
Deszczu
Duuszeeek
Dyzm4
Ghost
maniek1985
paauli_83
Pawel1987
popeyek
PvdH
seruh
Ślepy
Ja głosuje na Deszcza!! Dzięki niemu powróciłem na muzikum!
[ Dodano: 26-03-2008, 19:11 ]
ślepy sorry ale zapomniałem cię dodać :/ nie to że cie nie lubie tylko poprostu zapomniałem
Duuszeeek
Dyzm4
Ghost
maniek1985
paauli_83
Pawel1987
popeyek
PvdH
seruh
Ślepy
Ja głosuje na Deszcza!! Dzięki niemu powróciłem na muzikum!
[ Dodano: 26-03-2008, 19:11 ]
ślepy sorry ale zapomniałem cię dodać :/ nie to że cie nie lubie tylko poprostu zapomniałem
-
Jacek
Re: Moderator miesiąca
Deszczu
Duuszeeek
Dyzm4
Ghost
maniek1985
paauli_83
Pawel1987
popeyek
PvdH
seruh
Ślepy
kurde na wszystkich bym zagłosował ale zaglosowałem na deszczyka
a tak poza tym to lubie wszystkich :O
Duuszeeek
Dyzm4
Ghost
maniek1985
paauli_83
Pawel1987
popeyek
PvdH
seruh
Ślepy
kurde na wszystkich bym zagłosował ale zaglosowałem na deszczyka
a tak poza tym to lubie wszystkich :O
mam tu taka pewna 5 najlepszych ktorzy mi nie pod padli no czasem Deszczu,Pauli_83 i Duuszeeek zajda za skore,,,,ale jest Okej
,,,Pawel1987 tez jest spoko,reszta neutralny stosunek lub nie zabardzo daze ich sympatia.....glos oddany na Duuszeeek u zasadnienie wporzo gostek...ma chlopak poczucie humoru i fantazje ba no i w jakim zawodzie pracuje Prawie jak Ja
:
Duuszeeek
Ghost
Pawel1987
Deszczu
paauli_83
Duuszeeek
Ghost
Pawel1987
Deszczu
paauli_83
-
adriankov
Ja też głosik oddałam na kogoś
a tego to wam nie powiem na kogo poleciał hehe
P.S oddałabym głosiki na wszystkich modków ale można tylko jeden :(. Pozdrawiam 
Sasori, Twój temat wiec popraw mój nick w ankiecie... jak sie czegoś podejmujecie to róbcie to dokładnie...
Oczywiście głos oddany...
Oczywiście głos oddany...
moj glos oddany!!! a na kogo to ja juz niie powiem hihihi!! zeby nie wyszlo ze dlla kogos slodze 
Mój głos poszedł na Dyzm4. Jest już długo modem, nie ma żadnych zastrzeżeń, a co najważniejsze wszystkich użytkowników traktuje tak samo (bez znaczenia czy kogoś lubi czy nie).
popeyek mój typ! gość zna sie na rzeczy! jak wchodzi na forum to tylko żeby walnąć komuś warna, wyrzucić albo poscalać kilka tematów na których sie nie zna i na tym jego działalność się kończy! ogólnie TAAAAAKI gostek!