Czesc po wielu przesluchaniach wszystkich produkcji phil van sounda stworzxyłem ten oto kawałek ... w paczce jest nutka i w osobnym folderze wszystkie sample i plik flp wiec mozna sobie zobaczyc jak t z bliska wyglada... Do sluchanie nutki w FL Konieczne jest posiadanie wtyczki v-station i vanguard ... Aha i duzo sampli pochodzi wlasnie z tutkow Phil'a .. Mam dopiero 12 lat wiec prosze o wyrozumialosc nie umiem jeszcze dobrze łączyc dzwiekow :p
Hehe moze i masz racje ale po 1 ludzie sa chyba bardziej normalni 2 przeciez phil van sound daje czesto i nikt jeszce nie wydał piosenki takiej jak jego tutorial a po 3 przeciez ta piosenka nie jest az taka cudowna zeby ktos chciał ją krasc :]
Nie no utwór nie jaest najgorszy, ale co za problem sciągnąc projekt i go przerobić rozumiem ci i nie naciskam abyś zabrał projekt FLP, twoja decyzja i ją szanuje.
W nucie brakuje lepszej perki, no i jeszcze bym postarał sie na twoim miejscu wykręcić bardziej lead, żeby był wyrazisty i żeby miał powera To tyle ode mnie
Hehe dzieki No własnie problem w leadzie tak naprawde to jest moja pierwsza nutka z leadem i nie umiem sie jescze nim lepiej obslugiwac Ale trening czyni mistrza
Witaj Jimmi ! Jesteśmy z Tobą ! Nie przejmuj się - każdy kiedyś musiał to przejść co ty . Wiem jak to boli ale trzymaj się - NA PEWNO WYJDZIESZ Z TEGO !