Może jakaś nowa ranga na Forum ?

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
B@bylon T.G.
Specjalista

Może jakaś nowa ranga na Forum ?

Post autor: B@bylon T.G. »

Dodanie na forum nowej rangi ?

[Super vip] czy coś podobnego za 20-30zł sms

Super Gamoń - nadawałbyś się w 100%, ze swoim ilorazem inteligencji..
Marcin

Re: Może jakaś nowa ranga na Forum ?

Post autor: Marcin »

Jak masz Vipa to po jaki *uj Ci Super Vip ??? Co jedynie można ogarnąć legendę na forum bo jest zbytnio nieszczegółowa do tych rang co są na forum.
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

No i po co? Tylko większe straty dla ludzi, bo 20zł to +10 do wysłania, a dla admina to tylko +5 do zysku. Prowizja...

Poza tym Chomik nie zasłużył na pieniądze bo ostatnio się nie stara w ogóle ;p

A posiadanie Super Vipa... ludzie, to tylko ranga, jak się będzie miało wyróżniający kolor i tak nie będzie się lepszym...
Moudy

Post autor: Moudy »

pojeba** ...
a może sms za 150 zł extra hiper super vip?
Vip to człowiek ważny a nie człowiek kupiony.
A ranga cały czas zmierza do napchania kieszeni chomika.
A chomik i tak sra na to forum i mało dla niego robi.. Więc chcesz mu pchać kieszeń, jak chcesz oddać pieniądze to zrób to z pożytkiem np oddaj na dom dziecka - zamiast błyszczeć nic nieznaczącyjm kolorkiem i podpisikiem.
To tylko błszyczenie na forum które pokazuje ile masz pieniędzy na telefonie..
Jak sobie kupie Extra super hiper vipa to będę fajny, czy pokaże że nie mam co z kasą robić? Zastanów się...
Ja bym osobiście chomikowi wysłał te 20-30 zł na utrzymanie i rozwój forum, ale jak on widzi tylko w tym kase a forum stoi to i ja mam takie podejście arganckie jak on.
Temat po prostu żałosny.
Cj Ex3 pisze:No i po co? Tylko większe straty dla ludzi, bo 20zł to +10 do wysłania, a dla admina to tylko +5 do zysku. Prowizja...

Poza tym Chomik nie zasłużył na pieniądze bo ostatnio się nie stara w ogóle ;p

A posiadanie Super Vipa... ludzie, to tylko ranga, jak się będzie miało wyróżniający kolor i tak nie będzie się lepszym...
Operator bierze 40% i firma udostępniąca usługe bierze VAT. Czyli sms za 30 zł fourm miałoby 15 zł +/-
ODPOWIEDZ