Nasza wokalistka do formacji

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Moudy

Re: Nasza wokalistka do formacji

Post autor: Moudy »

Misio pisze:Aha no dobra panie ''zooland się o mnie bije '' co miałes na mysli mówiąc formalność??
To że bezproblemowo z Andym mamy opcje na wytwórnie, no i mamy znajomości. Ale co będę się chwalił zresztą co Cię to obchodzi i jeszcze jest pytanie? Czy mi ta wytwórnia potrzebna? - Jak na razie nie, bo trzeba podnieść skilla. Jest ogólnie sporo konkursów i dystrybutorów którzy zajmują się ludzmi którzy się wybijają więc wytwórnia w miare umiejętności to nie problem.
A poza tym wytwórnia to tylko 1/4 formalności

edit ;/ / czekam na acapellke twoją z tego linka co podesłałeś
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

hahahaha uważaj bo dam ci acapelle żebys robił z nią bóg wie co ^^

a co do tej wytwórni , to ja też mam znajomości po największych wytwórniach w polsce , ale to nie jst takie proste kolego :] ale wiesz nie doczepiam się bo marzyć nie mogę nikomu zabronić :D znam dużo osób które są po 3 albo 4 razy lepsze od was a dalej nie są w zadnym labelu :D

za wysokie progi na wasze nogi i myślę że przez jakiś jeszcze czas nawet na moje ^^
Moudy

Misio pisze:hahahaha uważaj bo dam ci acapelle żebys robił z nią bóg wie co ^^

a co do tej wytwórni , to ja też mam znajomości po największych wytwórniach w polsce , ale to nie jst takie proste kolego :] ale wiesz nie doczepiam się bo marzyć nie mogę nikomu zabronić :D znam dużo osób które są po 3 albo 4 razy lepsze od was a dalej nie są w zadnym labelu :D

za wysokie progi na wasze nogi i myślę że przez jakiś jeszcze czas nawet na moje ^^
nie pokażesz bo nie masz, mnie jakiś pop czy chu* wie co to jest nie interesuje więc by się nie przydało nawet. Ty masz wszystko w wieku 13 lat .. Wytwórnie w całej polsce hmm.. Ciekawie ale pewnie masz te wytwórnie na

Kod: Zaznacz cały

http://zrobie.to
3 4 8 razy lepsze od nas pełno jest takich, tylko żaden nie działa w tym kierunku i nie ma zbyt dużo $ to jasne, lub po prostu nie wiedza gdzie i jak szukać .
A jeśli chodzi o te znajmości to chodziło o znanych producentów, którzy mogli by pomóc, bo nie powiedziałem że, znam prezesa zoolandu.

"za wysokie progi na wasze nogi i myślę że przez jakiś jeszcze czas nawet na moje" Troszkę się wywyższasz - ale chu* mnie obchodzisz.
Wysokie progi co prawda są ale nie takie by nie dało się na nie wejść za wszelką cene. W końcu Kwaśniewski nie miał matury a był Prezydentem.
Z muzyką też tak może być ; )
I tą acapellke mógłbyś pokazać ze znakiem wodnym

Mój ostatni post w bezsensu dyskusji z Tobą. Zresztą nazwa tematu jest inna.
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Panowie zakończmy ten temat bo on nie ma większego sensu. Jechanie po sobie i mówienie o tym jakim kto jest "producentem" i jakie ma możliwości nie było tematem :)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Człowieku czy wokalistka którą znaleźliśmy musi od początku &#347 ;p iewać do kawałków klubowych ?? znajomości nic nie znaczą generalnie , mam znajomego ze wpływami w cameyu , i myślisz ze dzięki temu się tam dostane ? :lol: no właśnie

staranie się przydają , ale jaki ma sens dostanie się do wytwórni która nie wyda ci nic nawet w beatport albo beats digital czy djshopie a co dopiero płytę ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www.myspace.com/findmusicrecords
spróbujcie tutaj ;p wydaja electro wiec ja o tym nie myślę bo to nie mój styl ale może wy się dostaniecie , tyle że ta wytwórnia załatwi wam tak&#261 ;p romocję jaką mogę sobie zrobić sam :D

ale powodzenia , ja takze nie mam zamiaru dyskutować
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

nie wiem o co wy sie klocicie, jelsi chcecie porownac 2 wokale dajcie identyczne skity do zaspiewania w acapelkach, wtedy mozna porownywac
jesli ktos komus placil za wokal to gratuluje hehehe muzykcy ze soba wspolpracuja ale zeby placic za wokal? ;]
wydaje mi sie ze dziela jakos zyski ze sprzedarzy ale o platnosci z gory nie slyszalem, po 2 Misiu jesli ktos Ci zaspiewa a Ty bedziesz musial wykonac do tego aranz to mysle ze sobie nie poradzisz, bo na tym polega wspolpraca, wokalista/tka spiewa a muzyk robi do tego oprawe nie na odwrot.....

btw "rapowanie" sie nazywa melorecytacja jakby co
sawczyk

Post autor: sawczyk »

ElectroMoudy pisze: Co o tym sądzicie przyjąć ją?
niech kazdemu wpierw postawi pałke.. heh..
a tak serio.. to ciekawy glos ma..
*zauważ jednak ze niektorym vokalisci potrzebni nie sa..
swoja droga.. mi moze spiewac jakis stary zul z przepalonym gardlem od dykty..
przepusci sie przez studio i bedzie andrea bocelli..

**ale glos kolezanka ma (podkreslam) ciekawy
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Hyper uspokój się...
Hyper pisze:Jak dla mnie to nie jestes ani master blaster ani Verano wi&#281] Najpierw prowokujesz a potem się dziwisz, że ktoś z Tobą dyskutuje i na dodatek musisz się wszystkim chwalić? No daj spokój... Ty EM też nie wchodź w takie dyskusje, po prostu najlepiej jest nie reagować. Co do wokalu, głos jest całkiem fajny, może się nadać ;)

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

chlopaki zamknijcie temat i nie spamujcie :P nie kazdy jest doskonaly :P
Moudy

DeeJay Yang pisze: zamknijcie temat i nie spamujcie :P nie kazdy jest doskonaly :P
Primo - Nikt nie jest doskonały. :P

Zgadzam się, nie potrzebnie wdałem się w Off topa
Awatar użytkownika
DjDamien
Klubowicz

żal

Post autor: DjDamien »

Misio pisze:Jak dla mnie to nie jestes ani master blaster ani Verano więc ty dziękuj że jakaś vocalistka chce ci coś nagrać xD a głos w porządku
A Ty kim jestes????
Pffff....
Sam zaczynasz a potem sie czepiasz... Ale takie są właśnie dzieci <omg>
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

Wokal jak najbardziej spox :)

A Ty Hypciu coś ostatnio mocno Gwiazdorzysz... :P haha xD
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Post autor: dJtJay »

Jak dla mnie Hyper nie napisał nic złego...tylko prawdę.Ale nie stoję po niczyjej stronie bo nie potrzebna kłótnia.Vocal jest całkiem niezły ale jeżeli są już na nim nałożone efekty to ciężko stwierdzić czy dziewczyna ma niezły głos...Ale jak wszyscy wiemy..nawet głos takiej "wokalistki" jak mandaryna idzie nieźle "podrasować" heh ;) .Także Moudy dawaj dziołche do majka i pierwsza produkcja wszystko wyjaśni ;) .Pozdro i powodzenia
Zablokowany